Transport persoane din Falticeni catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT FALTICENI AUSTRIA

Compania Atlassib a fost înființată încă din anul 1993, are o istorie impresionantă și o reputație nepătate în rândul firmelor de transport persoane Falticeni Austria din România. Pe lângă transportul de persoane, compania asigură și servicii de coletărie din și în oricare dintre cele 160 de agenții din Europa, cu unul dintre cele peste 1150 de autocare moderne și sigure.

Din Falticeni, locuitorii pleacă în Austria fie pentru a petrece un concediu de vis, fie pentru a găsi un loc de muncă sigur și bine plătit. Denumit și orașul scriitorilor, Falticeni povestește despre viața acestora, de la călimara lui Eugen Lovinesu, până la ochelarii inventatorului Gheorghe Botez, de la condeiul lui Nicolae Labis, până la cel al lui Ion Creangă. După Iași și București, Fălticeni se remarcă prin faptul că este al treilea oraș din țară că număr de scriitori pe care i-a oferit literaturii.

Locuitorii orașului care optează pentru plecari Falticeni Austria o fac fie în scop personal, fie profesional. Cei mai mulți optează pentru un city break în Viena sau pentru un concediu petrecut în munți, în perioada de iarnă. Grandoarea imperială a orașului, precum și aspectul eclectic al acestuia, cu palatele și trăsurile trase de cai, dar și cu festivalurile de dans contemporan, atrag mii de turiști din întreaga lume.

Cei care decid să ajungă cu un autocar Falticeni Austria vor avea numai surprize plăcute. Deși aceștia vor petrece destul de mult timp pe drum, se vor putea odihni foarte bine pe scaunele confortabile, se vor putea juca pe telefon sau vor putea lucra pe laptop, pentru că au internet gratis și priză unde să-și încarce dispozitivele mobile. Mai mult, vor putea lua cu ei 2 bagaje de 50 de kilograme în total.

Cauți și tu o ofertă bună la bilete autocar Falticeni Austria? Intră aici! Iar aici vei găsi lista completă a agențiilor Atlassib.

 

STAȚII

FALTICENI AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!