Transport persoane din Husi catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

HUSI AUSTRIA

Alături de compania sibiană Atlassib, de peste 25 de ani, clienții noștri călătoresc rapid, în siguranță și la prețuri accesibile spre cele mai importante orașe din Europa.

Unele dintre aceste curse sunt de fapt plecari Husi Austria, care au loc periodic cu autocare sau microbuze de ultimă generație. Printre țările în care mai efectuăm transporturi se află și Germania, Franța, Belgia, Italia sau Olanda. Indiferent de zona spre care vei merge vei fi întâmpinat de șoferi amabili, punctuali, care își cunosc atât de bine traseul, încât îți pot recomanda și obiective turistice pe care le poți vizita când ajungi la destinație. Spre exemplu, în localitatea Huși poți vizita Muzeul caricaturii, unul dintre puținele astfel de instituții din România. Obiectivul turistic și-a deschis porțile pentru prima dată în anul 2006, iar printre exponate vei găsi multe redări satirice, semnate de cei mai cunoscuți caricaturiști români. Tot acolo are loc periodic Salanul de Grafică Satirică numit Damigenius, organizat în cadrul festivalului Toamna Culturală Husene.

Noi îți punem la mijloace de transport Husi Austria dotate la unele dintre cele mai înalte standarde, astfel în fiecare vehicul ai priză pentru încărcat bateria la telefon, wifi gratuit, scaune rabatabile și climă. Vei putea să îți depozitezi la cala acestui autocar Husi Austria două bagaje de maxim 50 kilograme, dar și o geantă de mână cu lucruri personale. De asemenea, dacă vrei să trimiți un cadou rudelor din Austria, poți face acest lucru folosind serviciul nostru de coletărie.

O parte dintre călătorii care au folosit serviciile acestei firme transport persoane Husi Austria  sunt persoane care au plecat la studii acolo. În Austria sunt peste 50 de instituții de învățământ superior, unde nu se percep taxe de studii, ci doar o taxă administrativă. Aceasta trebuie plătită semestrial și variază în funcție de cetățenia studentului.

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că ai nevoie de bilete autocar Husi Austria pe care le găsești aici. Pentru cei care îi interesează adresele agențiilor noastre pot intra aici  sau ne pot suna la numărul de telefon 0748111111.

 

STAȚII

HUSI AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!