Transport persoane din Lugoj catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

LUGOJ AUSTRIA

Înființată în anul 1993, compania Atlassib care asigură, între alte curse, și plecari Lugoj Austria, este cotată in prezent ca fiind una dintre cele mai performante firme de transport din România, atât de persoane, cât și de colete. Având o flotă de autocare eficientă și modernă, dar și personal amabil, prompt și cu experiență relevantă, compania Atlassib își merită notorietatea!

Amplasat în sud-vestul României, Lugoj, reședință al județului Timiș, este al doilea oraș ca mărime și importanță din județul Timiș, are o frumusețe și o poveste aparte. Cu toate acestea mulți aleg să își petreacă concediul la schiat în Austria sau vizitând această țară muntoasă.

O dată ajunși în Austria, turiștii pot vizita o multitudine de obiective turistice. Pot vizita Austria Inferioară unde se cultivă mai mult de jumătate din producția de vin din Austria. Cele peste 100 de pârtii de schiat din Austria sunt frecvent vizitate și admirate atât de către profesioniști cât și de amatori. Viena a devenit cea mai populară destinație turistică urbană din Austria, astfel că mulți aleg acest oraș ca destinație de călătorie.

Pentru a ajunge în Austria, cei care își doresc acest lucru au posibilitatea de a opta pentru transport Lugoj Austria cu autocarul, cu toate condițiile de climă și confort, dar și cu posibilitatea de a lua bagaje în limita a 50 de kilograme. 

Vrei să cumperi bilete autocar Lugoj Austria din mediul online? Click aici, și poți să cumperi biletele fără a te deplasa la agenție! Cauți o agenție Atlassib? Intră aici și vezi lista întreagă a agentiilor din întreaga țară! Nu vei regreta nicio clipă alegerea făcută, deoarece vei beneficia de toate condițiile de confort și siguranță.

 

STAȚII

LUGOJ AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!