Transport din Medias catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

MEDIAS AUSTRIA

Firma de renume internațional Atlassib care și-a deschis primul sediu în anul 1993 a ajuns acum să aibă peste 160 de sedii în întreaga Europa, sedii în care turiștii pot cumpăra bilete Medias Austria, pot lasă sau ridica colete, bucurandu-se de tot confortul și de prețuri foarte accesibile. Flota de autocare a ajuns la un număr impresionant de 1150 de bucăți, fiecare fiind foarte bine pus la punct, revizuit, astfel încât călătorii să stea liniștiți, știind că sunt în siguranță.

Din Mediaș, unul din cele mai pitorești orașe din România, în care se simte și se observă îmbinarea dintre vechi și nou, în care centrul orașului este un real muzeu în aer liber, unde pot fi admirate Turnul Trompeților, Turnul Clopotelor, Turnul Croitorilor și Casa Schuller, locuitorii pleacă spre locuri mult mai frumoase, cu un peisaj montan impresionant, către localitățile din Austria.

Decizia unei plecari Medias Austria ține atât de preferințele personale, de petrecerea concediului sau timpului liber într-o stațiune montană cu aer curat, cât și de preferințele profesionale, în ceea ce privește găsirea unui loc de muncă mai bine plătit. Cert este că Austria oferă numeroase posibilități turiștilor, de la posibilitatea de a urma un tratament specific la Baile Alpen Therme, până la posibilitatea de a admira rezervoarele Alpine Kaprun, unde se pot familiariza cu viața din interiorul unui baraj, sau la posibilitatea de a vizita Curtea Imperială Viena, Muzeul Mineralelor din Tirol sau Casa lui Mozart din Salzburg.

Beneficiile transportului cu autocar Medias Austria includ internet gratuit nelimitat pe durata călătoriei, posibilitatea de a încărca gadgeturile la priză, condiții de climă și scaunele foarte confortabile, dar și locul pentru 2 bagaje de 50 de kilograme în total.

Cauți și tu bilete autocar Medias Austria? Intră aici pentru a le achiziționa, iar aici vei găsi lista completă a agențiilor Atlassib din Europa!

 

STAȚII

MEDIAS AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!