Transport persoane din Orastie catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ORASTIE AUSTRIA

Pentru că Atlassib a împlinit anul acesta 25 de ani de existență și servicii la cel mai înalt standard al calității, compania oferă posibilitatea de plecari Orastie Austria în fiecare zi, grație flotei impresionante de autocare moderne, prevăzute cu aer condiționat, porturi de încărcare a dispozitivelor electronice, wi-fi gratuit și posibilitatea de îmbarcare cu bagaje de până la 50 de kg în total. Achiziționează-ți acum bilete autocar Orastie Austria și vei putea să ajungi la destinație în cele mai bune condiții de transport, existente pe piață de specialitate.

Poate printre cele mai recunoscute simboluri ale zonei Orastiei este ansamblul Sarmizegetusa Regia (cea regească) care a fost capitala și cel mai important centru militar, religios și politic al statului Dac înainte de războaiele cu Imperiul Roman. A fost nucleul unui sistem defensiv strategic format din șase fortărețe dacice din munții Orastiei, folosit de Decebal pentru apărarea contra cuceririi romane. În prezent cetatea de la Sarmizegetusa Regia face parte din patrimoniul mondial UNESCO.

O dată cu îmbarcarea în autocar Orastie Austria te poți gândi să vizitezi orașul Salzburg, orașul natal al marelui compozitor, Wolfgang Amadeus Mozart. Timp de 26 de ani, între 1747 și 1773, acesta a trăit împreună cu familia sa la etajul 3 al casei Hagenauer. Aici poți vedea mobila din acea perioadă, amintiri și câteva instrumente muzicale folosite de acesta. În casă există documente și tablouri, precum și vioara la care Mozart a cântat, copil fiind. Casa memorială este deschisă de la ora 9 până la 17.30 sau până la ora 20 în lunile iulie și august.

Pe lângă serviciile de transport persoane Orastie Austria, prin Atlassib poți trimite sau primi pachetele celor dragi, prin serviciul propriu de coletărie pus la dispoziția călătorilor săi, în fiecare agenție din țară sau străinătate. Călătorești în siguranță atunci când știi că personalul calificat se bucură de o experiență vastă în domeniu, oferindu-ți liniștea și garanția că vei ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil și în condiții premium la prețuri reduse.

Pentru a-ți achiziționa bilete plecari Orastie Austria intră aici, iar pentru a vedea lista agențiilor Atlassib din întreaga țară dă click aici.

 

STAȚII

ORASTIE AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!