Transport persoane din Sebes catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

SEBES-AUSTRIA

Una din cele mai cunoscute companii la nivel național și internațional, firma de transport persoane Sebes Austria, Atlassib, înființată în anul 1993, își oferă serviciile tuturor persoanelor interesate. Pe lângă serviciile de transport în condiții de deplină siguranță, firma asigură și servicii de coletărie din și în orice agenție din Europa. Iar reprezentanții Atlassib numără nu mai puțin de 160 de agenții pe întregul continent și 1150 de autocare.

 

Din Sebeș, oamenii pleacă cu speranța că vor găsi un loc de muncă mai bun sau că vor putea să viziteze locuri mult mai frumoase și mai interesante. Așezat într-o regiune de munte, Sebeș are o economie destul de dinamică, grație investițiilor făcute de către investitorii externi. Principalele domenii de activitate sunt prelucrarea lemnului, confecțiile și marochinăria. Printre obiectivele turistice din Sebeș se numără bisericile de confesiune ortodoxă, dar și evanghelică luterană, precum și Râpa Roșie, una din cele mai apreciate rezervații geologice.

Ajunși cu un autocar Sebes Austria în țară în care au loc cele mai multe sporturi de iarnă și competiții în acest sens, turiștii pot vizita Salzburg, un loc în care pasionații nu se vor plictisi, ci vor urca în Ski Shuttle, sistemul gratuit de transfer cu autobuzul care duce până în Flachau, patria schiorilor. De asemenea, turiștii mai pot vizita și pacul de distracție cu o vechime de peste două secole jumătate, parcul Prater din Viena, în care cei mai curajoși pot face o plimbare cu Marea Roată Vieneză.

Condițiile de transport Sebes Austria sunt foarte bune, enumerând doar câteva dintre beneficii: confortul scaunelor pe care se poate și dormi, condiții de climă, internetul gratuit, posibilitatea de a băga în permanență telefonul sau laptopul in priza, dar și posibilitatea de a lua bagaje în valoare totală de 50 de kilograme.

Cauți și tu bilete autocar Sebes Austria? Le poți comanda aici! Vrei să afli care este lista agențiilor Atlassib? Dă click aici!

 

STAȚII

SEBES – AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!