Transport persoane din Sighetu Marmatiei catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

SIGHETU MARMATIEI – AUSTRIA

Compania Atlassib este prezenta pe piață din tara și de peste hotare încă din anul 1993, cu o ofertă bogată de servicii de transport persoane Sighetu Marmatiei Austria, dar și de transport colete din și spre orice agenție din Europa. Firma a ajuns acum la 1150 de autocare și la 160 de oficii și este în continuă dezvoltare.

Unul dintre cele mai frumoase orașe maramureșene, Sighetu Marmatiei, este un loc de plecare important pentru clienții companiei Atlassib. Cei care optează pentru colaborarea cu una dintre cele mai vechi firme transport persoane Sighetu Marmatiei Austria trebuie să lase în urma frumusețea locurilor, numărul impresionant de obiective turistice și culturale și să plece să se relaxeze. Orașul are o istorie de peste 700 de ani și multe muzee, monumente, parcuri, lăcașuri de cult și evenimente interesante desfășurate anual aici. Pe lângă muzee, Palatul Cultural Astra și Curtea Veche sunt principalele atracții ale orașului.

Odată ajunși în Austria, nu este obligatoriu ca turiștii să viziteze doar Viena, adică să se limiteze numai la capitală, ci pot vizita orașul Graz, un oraș vechi, cu un centru istoric inclus în patrimoniul UNESCO, sau orașul Linz, unde se afla Muzeul de Arta Lentos și Muzeul Ars Electronica, unde oamenii vor simți că sunt teleportati într-o lume virtuală.

O plimbare cu autocar Sighetu Marmatiei Austria se vă dovedi una dintre cele mai bune alegeri în privința transportului. Deși va dura mai mult decât cu avionul până când ajung la destinație, turiștii se pot delecta cu condiții de climă perfecte, internet gratuit, priză unde își pot încărca telefonul sau laptopul, dar și loc pentru 2 bagaje în greutate totală de 50 de kilograme.

Intră aici să îți cumperi bilete Sighetu Marmatiei Austria și aici că să consulți lista completă a agențiilor Atlassib!

 

STAȚII

SIGHETU MARMATIEI – AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!