Transport persoane din Sighisoara catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT SIGHISOARA AUSTRIA

Cu Atlassib te bucuri de condiții excelente de transport Sighisoara Austria. Șoferii impecabili instruiți din punct de vedere profesional te vor conduce în siguranță oricât de lungă este destinația ta. Atlassib este una dintre cele mai recunoscute firme de transport persoane Sighisoara Austria grație experienței desăvârșite căpătate de-alungul celor 25 de ani de existență în materie de călătorie și servicii de coletărie. Cumpără-ți bilete Sighisoara Austria și pregătește-te de o călătorie în condiții optime de siguranță și confort.

Plecările se fac zilnic din Sighișoara, care este printre puținele cetăți medievale încă locuite, ea fiind înscrisă pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Cetatea este construită pe două “etaje”. Pe cel de sus se află Biserica din Deal și Școala, iar la bază sunt clădirile cetății. Zidul a fost construit în secolul al XIV-lea, având o înălțime cuprinsă între 4 și 14 metri, având din loc în loc turnuri de apărare ce aparțin diferitelor bresle meșteșugărești. Din cele 14 turnuri construite inițial, azi se mai păstrează doar 9. Cel mai important dintre ele a devenit și simbolul Sighisoarei, fiind Turnul cu Ceas cu 7 figurine, ce reprezintă zilele săptămânii.

Călătoria la Viena, capitala Austriei va fi un deliciu pentru copii mai ales că acolo găsim cea mai veche gradina zoologica din lume în proximitatea palatului Schonbrunn. În vara anului 1752 Împăratul Franz I. Stephan von Lothringen, soțul Mariei Theresia, și-a condus musafirii prima oară prin menajeria nou amenajată în grădina palatului Schonbrunn. Gradina Zoologică din Schonbrunn se numără astăzi printre cele mai moderne și bine amenajate grădini zoologice ale lumii. Aici trăiesc peste 500 de specii de animale, de la tigrul siberian până la rinocer, atracția grădinii find puii de urs panda și koala.

La Atlassib te bucuri de asistență la orice ora din zi și noapte pentru a rezerva la cele mai mici costuri bilete autocar Sighișoară Austria. Pentru ca experiența ta să fie desăvârșită, pe lângă dotările și serviciile oferite în autocar, toți clienții beneficiază de o masă caldă oferită din partea companiei, în cadrul unui restaurant din Ungaria. Detaliile le veți primi telefonic sau diret de la șofer.

Achiziționează și tu bilete autocar Sighisoara Austria intrând aici și consultă lista agențiilor noastre din întreaga țară aici.

 

STAȚII

SIGHISOARA – AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!