SUCEAVA-SUCEAVA

Cu plecare din nordul inimii Moldovei, autocarul Suceava Austria este preferat de persoanele care își doresc să ajungă la destinație în siguranță, dar și în condiții ideale. Compania Atlassib pune la dispoziția celor interesați posibilitatea de a-și cumpără bilete foarte ușor, fie online, fie dintr-una din cele 160 de agenții pe care firma le are în Europa.

Cu o experiență de peste 3 decenii, Atlassib a ajuns foarte ușor în topul preferințelor călătorilor, datorită profesionalismului de care personalul firmei dă dovadă, dar și datorită faptului că flota auto a crescut constant, ajungând să numere în prezent peste 1000 de autocare. Mai mult, firma pune la dispoziția clienților și serviciul de coletărie, prin intermediul căruia pot trimite persoanelor dragi pachete de acasă.

Internet, climă și prize – acestea sunt printre cele mai importante beneficii de care au parte persoanele care aleg plecari Suceava Austria. Mai mult, autocarele sunt dotate cu scaune confortabile, menite să facă din orice călătorie o experiență foarte plăcuta.

Odinioară capitala Moldovei, Suceava este unul dintre cele mai frumoase orașe nordice din România, remarcandu-se în mod special datorită istoriei sale deosebite. Cetatea de Scaun a Sucevei, construită la sfârșitul secolului al XIV-lea este și astăzi un simbol al întregii regiuni. Mai mult, stațiunile dimprejurul orașului atrag anual un număr mare de turiști, datorită naturii frumoase care le caracterizează, dar și datorită climei ideale pentru vacanțe de neuitat. Cei care decid să aleagă însă plecari Suceava Austria trebuie să se bucure de tot ce le oferă aceasta destinație, indfierent daca vor pur și simplu să călătorească și să se bucure de obiectivele turistice sau să se stabilească aici.

Austria se remarcă prin faptul că este acoperită în proporție de peste 50% de Munții Alpi, dar și prin faptul că este una dintre cele mai puternice țări din Europa. Cămin al celor mai cunoscuți compozitori de muzică clasică, Austria este locul în care palatele, castelele și grădinile întinse nu trebuie ratate de cei ce ajung aici!

Evită cozile lungi din aeroport și intră aici pentru a-ți cumpăra bilete de autocar Suceava Austria. Atlassib îți asigură o călătorie confortabilă, în cele mai bune condiții!

 

STAȚII

SUCEAVA – AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!