Transport persoane din Targu Frumos catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TARGU FRUMOS AUSTRIA

De aproximativ trei decenii realizăm servicii de coletărie și de transport spre cele mai importante orașe din Austria, Franța, Germania, Belgia, Olanda sau Italia. În prezent, ne desfășurăm activitatea prin intermediul a peste 200 de agenții din Europa.

Distanța Targu Frumos Austria se realizează în câteva ore bune, motiv pentru care îți recomandăm serviciile acestei firme transport persoane Targu Frumos Austria. Alege să fii pasager și vei fi surprins de frumusețea zonelor de pe traseu, deoarece avem o țară cu peisaje sublime. Spre exemplu, în Târgu Frumos și în apropierea acestei localități poți vizita Casa familiei Cantacuzino- Cucuteni, Muzeul Arheologic Targu Frumos, Monumentul Eroilor Târgu Frumos, Muzeul Ion Necule sau Stațiunea arheologică Târgu Frumos – Baza Patule. 

Aceste plecari Targu Frumos Austria se realizează prin intermediul unor autocare și microbuze moderne și echipate la standarde înalte de calitate și de confort. Fiecare autocar Targu Frumos Austria are climă, wifi gratuit, scaune rabatabile și priză pentru încărcat bateria la telefon. Călătorii noștri pot depozita la cala acestui mijloc de transport persoane Targu Frumos Austria bagaje de maxim 50 kilograme, iar în interiorul vehicului poți lua o geantă de mână cu lucruri personale. 

Indiferent de motivul deplasării tale în Austria, considerată o adevărată cetate de Après-Ski unde sunt foarte multe Party-Hotspots, intră aici și cumpără-ți biletul online. Versante cu zăpadă adâncă, pârtii de calitate foarte bună și ghețari care au zăpadă sigură de schiat, Austria este paradisul sporturilor de iarnă. 

Pentru a cumpăra bilete autocar Targu Frumos Austria este nevoie să dai click aici sau vezi lista agențiilor noastre din întreaga țară intrând aici. Dacă ai nevoie de anumite informații contactează-ne la numărul de telefon 0748111111  și vei primi informații actualizate. 

 

STAȚII

TARGU FRUMOS – AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!