Transport persoane din Tecuci catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TECUCI AUSTRIA

În anul 1993 lua ființă una dintre primele firme de transport persoane Tecuci Austria, care avea să devină și una dintre cele mai importante în acest domeniu. În timp, activitatea a fost extinsă și la servicii de coletărie, iar flota de autocare a ajuns să aibă peste 1150 de mașini și compania să dispună de 160 de oficii în întreaga Europa. Posibilitatea unei plecari Tecuci Austria este asigurată grație conducătorilor auto cu experiență și a tehnologiei moderne folosite.

Din Tecuci, locuitorii pleacă fie pentru a găsi un job mai bun într-o țară atât de dezvoltată ca Austria, fie pentru a petrece clipe minunate în concediu alături de cei dragi. Tecuci se remarcă prin aria naturală protejată Locul Fosilifer Rates, precum și prin Muzeul de Paleontologie și Arheologie din oraș și prin Biserica Sfantu Gheorghe, cu o istorie impresionantă.

Una dintre cele mai cunoscute firme transport persoane Tecuci Austria asigură turiștilor călătorii de neuitat, în deplin confort și siguranță. Odată ajunși în Austria, turiștii pot vizita Gradina Botanică din Linz, Castelul Ambras din Tirol, Gradina Zoologică Schonbrunn, dar și Palatul Schonbrunn, Muzeul de Istoria Artei Viena sau muzeul de mașini din Kaprun.

Decizia unei călătorii cu autocar Tecuci Austria este o idee foarte bună pentru cei care au rău de înălțime, dar și răbdarea de a petrece mai mult timp pe drum. În autocar, turiștii se vor simți confortabil în condiții excelente de climă, vor putea chiar să doarmă pe scaunele comode, își pot petrece timpul pe telefon sau pot lucra pe laptop, grație gratuității serviciului de internet și prizelor disponibile și pot lua cu ei un bagaj sau două în greutate totala de 50 de kilograme.

Cumpără și tu bilete Tecuci Austria accesând acest link sau găsește lista completă a agențiilor Atlassib aici!

 

STAȚII

TECUCI AUSTRIA

VEZI TOATE STAȚIILE!