Transport persoane din Botosani catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT PERSOANE BOTOSANI BELGIA

Cea mai confortabilă variantă de transport persoane Botosani Belgia se face cu ajutorul renumitei companii sibiene Atlassib, specializată în călătorii și servicii de coletărie încă din anul 1993. Plecările pe ruta Botosani Belgia au loc permanent, urmând un grafic constant de plecări.

 

Graficul de plecări Botosani Belgia respectă un program strict astfel încât dumneavoastră să știți cu exactitate orele de plecare, având la dispoziție bilete de autocar Botosani Belgia chiar și în ziua plecării. Atlassib dispune de o echipă de șoferi impecabil pregătiți uman și profesional care îți vor asigura o călătorie în condiții maxime de siguranță și confort.

Centrul Vechi din Botoșani este o colecție unică din Moldova de aproape 60 de clădiri declarate monumente istorice ce oferă vizitatorilor o imagine a unui oraș care îmbină perfect istoria cu modernismul. Este singurul ansamblu arhitectural de acest tip din Moldova și are o vechime de peste 100 de ani. Clădirile din Centrul Vechi au fost ridicate la sfârșitul secolului al XVIII-lea din piatră, pe o structură de beciuri boltite și dispuse pe două niveluri. Beciurile au fost folosite ca magazii de depozitare a mărfurilor pentru comercianții din zonă, dar și pentru refugierea populației. Centrul Vechi se află astăzi în jurul Pietii „1 Decembrie 1918” și în ce a mai rămas din Strada Mare.

Atlassib este una dintre cele mai renumite firme transport persoane Botosani Belgia care te va surprinde cu condiții excepționale de călătorii datorită autocarelor care se bucură de scaune confortabile, loc încăpător pentru toate bagajele tale (aproximativ 50 kg per bagaj), asistența telefonică și on-line, promoții pe toate rutele, inclusiv pentru bilete autocar Botosani Belgia. Pe lângă toate acestea, călătorii se pot bucura de posibilitatea de a trimite sau a primi pachete din străinătate prin intermediul serviciului propriu de coletărie.

Așadar, Atlassib este compania care te poate ajuta să ai parte de un transport sigur și confortabil. Cu ajutorul companiei noastre vei avea parte de plecari zilnice Botosani Belgia.

Pentru a cumpăra bilete autocar Botosani Belgia este suficient să dai click aici, iar dacă vrei să consulți întreaga listă a agențiilor acestei firme transport persoane Botosani Belgia intră aici.

 

 

STAȚII

BOTOȘANI BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!