Transport persoane din Muscel catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

CAMPULUNG MUSCEL BELGIA

Suntem unul dintre cei mai renumiți transportatori din România care realizează curse spre cele mai importante orașe din Belgia, Olanda, Germania, Italia, Franța sau Anglia. În prezent, ne desfășurăm activitatea prin intermediul a peste 200 de agenții deschise în Europa.

Bruxelles, Brugge, Gent sau Liege sunt cele mai importante localități din Belgia spre care au loc plecari Campulung Muscel Belgia. Încă nu ai permis de conducere, iar de zborul cu avionul îți este teamă, atunci noi îți propunem serviciile acestei firme transport persoane Campulung Muscel Belgia. Călătoria cu acest tip de vehicul poate fi distractivă și relaxantă, deoarece îți vei putea face prieteni noi printre ceilalți pasageri. Deoarece plecarea se face din Câmpulung Muscel vrem să îți vorbi despre două dintre personalitățile reprezentative pentru această zonă. Este vorba despre poeții de seamă Ion Barbu și George Topîrceanu. Dan Barbilian care a publicat numeroase poezii sub pseudonimul literar Ion Barbu, s-a născut la Câmpulung Muscel, fiind unul dintre cei mai importanți poeți interbelici. George Topîrceanu a trăit câțiva ani în Nămești foarte aproape de Câmpulung Muscel, unde s-a stabilit cu familia. Casa în care a locuit aceasta este în prezent „Casa Memorială George Topîrceanu” și poate fi vizitată de marți până joi, în intervalul 09:00-17:00.

Realizăm transport Campulung Muscel Belgia cu microbuze și autocare de ultimă generație, iar serviciile oferite includ climă, conexiune wifi gratuită, scaune rabatabile și priză dacă ai nevoie să îți încarci bateria la telefon. Pe lângă bagajul de mână cu lucruri personale (maxim 5 kilograme) mai poți depozita într-un spațiu special amenajat în acest autocar Campulung Muscel Belgia două geamantane de până la 50 kilograme. De asemenea, printre serviciile oferite de Atlassib se află și coletăria, iar detalii despre cum poți trimite pachete afli aici.

Belgia este numită țara ciocolatei, iar dacă ajungi în Brussels cu mijloc de transport persoane Campulung Muscel Belgia trebuie să vizitezi Muzeul Ciocolatei, unde prețul unui bilet costă 6 Euro. În locul monumentului de astăzi se afla o farmacie care vindea ciocolată ca leac pentru anumite boli. Printre exponate poți vedea figurine din ciocolată, ustensile folosite la realizarea acestora, fântână de ciocolată și biscuiți din ciocolată pe care e musai să-i guști.

Detalii despre bilete Campulung Muscel Belgia găsești aici sau le poți cumpără și din agențiile noastre, a căror adresă se află aici.

 

STAȚII

CAMPULUNG MUSCEL BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!