Transport persoane din Cernavoda catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

CERNAVODA BELGIA

Pentru că Atlassib a împlinit anul acesta 25 de ani de existență și servicii la cel mai înalt standard al calității, compania oferă posibilitatea de plecari Cernavoda Belgia, grație flotei impresionante de autocare moderne, prevăzute cu aer condiționat, porturi de încărcare a dispozitivelor electronice, wi-fi gratuit și posibilitatea de îmbarcare cu bagaje de până la 50 de kg în total. Achiziționează-ți acum bilete autocar Cernavoda Belgia și vei putea să ajungi la destinație în cele mai bune condiții de transport, existente pe piața de specialitate.

 

O dată ajunși în Cernavodă puteți vizita Muzeul de Istorie și Arheologie “ Axiopolis”. Inaugurat la 3 iunie 2006, profilul general al muzeului este arheologic, profilul principal fiind arheologie preistorică, arheologie daco-romană și istoria romanilor. Restaurată și salvată de la demolare, clădirea prezintă, în cele 5 săli și un hol, o colecție de arheologie preistorică și romana locală și regională, piese de artă decorativă din sec XIX, monumente și personalități care au marcat istoria și imaginea orașului. Tot aici găsiți celebra sculptură din neolitic, Gânditorul și perechea să.

O dată îmbarcat într-un autocar Cernavoda Belgia vei putea să vizitezi orașul Brugge. În vecinătatea lui se află un sat înghețat în timp, parte a patrimoniului mondial UNESCO. „Begijnhof De Wijngaard” este un complex de case albe, înconjurat de copaci și flori, unde trăiesc femeile laice, care au decis să-și dedice viețile muncii în rugăciune. Una dintre locuințele „beguinelor”, cum se numesc acestea, este folosită ca muzeu, pentru a face acest stil de viață, cunoscut turiștilor.

Pe lângă serviciile de transport persoane Cernavoda Belgia, prin Atlassib poți trimite sau primi pachetele celor dragi, prin serviciul propriu de coletărie pus la dispoziția călătorilor săi, în fiecare agenție din țară sau străinătate. Călătorești în siguranță atunci când știi că personalul calificat se bucură de o expereinta vastă în domeniu, oferindu-ți liniștea și garanția că vei ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil și în condiții premium la prețuri reduse.

Dacă ai nevoie de bilete autocar Cernavoda Belgia comandă-le online printr-un simplu click aici! În cazul în care vrei să consulți lista agențiilor Atlassib din întreaga țară intră aici.

 

STAȚII

CERNAVODA BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!