Transport persoane din Constanta catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT CONSTANTA BELGIA

Dacă îți dorești să beneficiezi de transport Constanta Belgia la cele mai mici costuri și în cele mai bune condiții de călătorie, atunci soluția perfectă este reprezentată de serviciile oferite de Atalssib. La ceas aniversar, am pregătit tuturor clienților noștri, promoții speciale aplicabile și la bilete autocar Constanta Belgia. Cu experiență de peste 25 de ani în domeniul transportului de persoane, compania cu sediul central la Sibiu, deține o flotă impresionantă de autocare moderne, dotate cu tot ceea ce este nevoie pentru ca drumul către destinațiile dumneavoastră să fie unul liniștit și ferit de evenimente neplăcute. Șoferii ireproșabil pregătiți vă vor asigura o călătorie în siguranță la cele mai înalte standarde de profesionalism și etică a muncii.

Punem la dispoziția călătorilor noștri plecari transport Constanta Belgia dintr-un oraș splendid, care se scaldă în valurile însorite ale Mării Negre. În Constanta, trăiesc tot felul de comunități, iar o dovadă a acestei diversități sunt și locașurile de cult pe care le poți descoperi la tot pasul. În zona Peninsula, pe o suprafață mai mica de un kilometru patrat se află opt clădiri ridicate de culte diferite. Însă, prima biserică din oraș, construită în anul 1868, este Biserica greacă “Schimbarea la Față”, una din cele mai vizitate de turiști.

Și că să rămânem tot la capitolul premiere, o dată ajuns în Belgia, afla că primul zgârie-nori din Europa a fost construit în această țară. Cunoscut sub numele de Torengebouw, a fost construit în 1928 la Anvers. Este și astăzi cea mai înaltă clădire din Anvers, măsurând 96m (26 etaje). Astăzi este cunoscut sub numele de Boerentoren sau KBC Tower și a fost fost cea mai înaltă clădire de pe continent până în 1940, când Terazza Martini Tower a fost inaugurat în Genova, Italia.

Pe lângă serviciile de transport persoane Constanta Belgia, prin Atlassib poți trimite sau primi pachetele celor dragi, prin serviciul propriu de coletărie pus la dispoziția călătorilor săi, în fiecare agenție din țară sau străinătate.

Cauți bilete Constanta Belgia? Click aici pentru a le achiziționa în mediul online! Vrei să afli unde este cea mai apropiată agenție Atlassib pentru a primi sau a trimite un colet? Click aici și vei avea toate informațiile necesare! 
 

 

STAȚII

CONSTANTA BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!