Transport din Deva catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

DEVA BELGIA

Pentru că Atlassib a împlinit anul acesta 25 de ani de existență și servicii la cel mai înalt standard al calității, compania oferă posibilitatea de plecări Deva Belgia, grație flotei impresionante de autocare moderne, prevăzute cu aer condiționat, porturi de încărcare a dispozitivelor electronice, wi-fi gratuit și posibilitatea de îmbarcare cu bagaje de până la 50 de kg în total. Achiziționează-ți acum bilete autocar Deva Belgia și vei putea să ajungi la destinație în cele mai bune condiții de transport, existente pe piață de specialitate.

Poate printre cele mai recunoscute simboluri ale reședinței județului Hunedoara, este Cetatea Devei. Una dintre cele mai importante cetăți medievale din Transilvania, a fost construită pentru a apăra Valea Mureșului de invazia tătarilor. Prima atestare documentară o plaseză în anul 1269. Iancu de Hunedoara o primește în stăpânire în 1444 și o transformă, din cetate de apărare în cetate nobiliară. A fost distrusă de mai multe ori, de-a lungul istoriei. Acum este restaurată, amenajata și iluminată pe timp de noapte, devenind cu timpul un adevărat simbol al Devei.

O dată îmbarcat într-un autocar Deva Belgia vei putea să vizitezi orașul Brugge. În vecinătatea lui se află un sat înghețat în timp, parte a patrimoniului mondial UNESCO. „Begijnhof De Wijngaard” este un complex de case albe, înconjurat de copaci și flori, unde trăiesc femeile laice, care au decis să-și dedice viețile muncii în rugăciune. Una dintre locuințele „beguinelor”, cum se numesc acestea, este folosită că muzeu, pentru a face acest stil de viață, cunoscut turiștilor.

Pe lângă serviciile de transport persoane Deva Belgia, prin Atlassib poți trimite sau primi pachetele celor dragi, prin serviciul propriu de coletărie pus la dispoziția călătorilor săi, în fiecare agenție din țară sau străinătate. Călătorești în siguranță atunci când știi că personalul calificat se bucură de o experință vastă în domeniu, oferindu-ți liniștea și garanția că vei ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil și în condiții premium la prețuri reduse.

Atunci când vrei să cumperi bilete autocar Deva Belgia, tot ce trebuie să faci este să intri pe acest link. Dacă vrei să vezi lista cu toate agențiile Atlassib, intră aici.

 

STAȚII

DEVA – BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!