Transport persoane din Gura Humorului catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT PERSOANE GURA HUMORULUI BELGIA

Activitatea noastră a început în anul 1993, în Sibiu, ajungând între timp una dintre cele mai apreciate firme de transport persoane Gura Humorului Belgia din România.

În prezent, avem deschise peste 200 de agenții în Europa, iar spre unele dintre acestea realizăm plecari Gura Humorului Belgia. Avantajele călătoriei cu autocarul sunt numeroase, printre care și evitarea deplasării până la aeroport care înseamnă costuri suplimentare și multe formalități. Experiența șoferilor acestui autocar Gura Humorului Belgia și controalele tehnice periodice ale vehiculelor sunt principalele noastre atuuri. Odată pornit la drum, privește pe geam frumusețea zonelor de pe traseu. Pe teritoriul orașului Gura Humorului se află Capela Sixtină a estului european, care aparține de patrimoniul cultural universal, dar și Biserica Sfintei Mănăstiri Voroneț. De asemenea, din localitate se poate ajunge foarte ușor spre bisericile Humor, Sucevița, Moldovița, Proba, Arbore și Pătrăuți, aflate în Patrimoniul UNESCO. 

Aceste mijloace de transport Gura Humorului Belgia sunt omologate și dotate cu internet wifi gratuit, climă, scaune rabatabile, dar și priză pentru încărcat bateria la telefon. În plus, vei putea să îți depozitezi la cala acestui autocar Gura Humorului Belgia două bagaje de maxim 50 kilograme și mai poți avea o geantă de mână cu lucruri personale. Dacă ai nevoie să trimiți pachete în Olanda sau în România folosește serviciul nostru de coletărie, despre care afli aici

Cumpără-ți de aici bilete autocar Gura Humorului Belgia și scapă din timp de grija acestora. Belgia se află în Europa de Vest, fiind unul dintre membrii fondatori ai Uniunii Europene. Folosind serviciile acestei firme transport persoane Gura Humorului Belgia vei putea vizita această țară care găzduiește o mare parte din sediile unor instituții internaționale importante, cum este sediul NATO.

Pentru detalii despre agențiile Atlassib intră aici sau contactează-ne la numărul de telefon 0748111111. 

 

STAȚII

GURA HUMORULUI BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!