Transport persoane din Husi catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

HUSI BELGIA

Suntem una dintre cele mai apreciate firme care asigură servicii de coletărie și de transport persoane din România spre cele mai importante orașe din Europa. În prezent, avem deschise peste 200 de agenții în Austria, Belgia, Anglia, Franța, Germania, Italia, Spania sau Olanda.

Călătorește și tu din Huși în Brussels, Brugge, Gent sau Liege cumpărându-ți bilete Husi Belgia și vei descoperi pe traseu numeroase obiective turistice sau peisaje sublime. Huși este un punct turistic foarte important, datorită Catedralei Episcopale Ortodoxe, cu hramul „Sfinții Apostoli Petru Pavel”, construită de domnitorul Ștefan cel Mare. Muzeul Municipal (în anul 1957), Muzeul memorial „Dimitrie Cantemir” și Muzeul Municipal sunt considerate alte atracții turistice din Huși.

Atlassib realizează aceste plecari Husi Belgia folosind unele dintre cele mai moderne și echipate autocare și microbuze. Fiecare dintre aceste mijloace de transport Husi Begia are climă, conexiune wifi gratuită, scaune rabatabile și priză pentru încărcat bateria la telefon. În plus, fiecare pasager din autocar Husi Belgia poate transporta gratuit două bagaje de maxim 50 kilograme la cală, dar și o geantă de mână cu lucruri personale (cel mult 5 kilograme) De asemenea, dacă ai nevoie să trimiți pachete în străinătate apelează la serviciile de coletărie ale acestei firme transport persoane Husi Belgia.

Dacă trebuie să pleci la studii, la muncă sau în concediu în Belgia, alege serviciile unei companii serioase și de încredere, așa cum este Atlassib. Șoferii acestui autocar Husi Belgia cunosc cu exactitate fiecare traseu fie că se realizează pe autostradă, drum național sau prin localitate. Rețeaua autostrăzilor din Belgia este 100% luminată pe timp de noapte, fiind și în primele 10 țări din lume care au cea mai mare densitate de drumuri și cale ferată.

Pentru a scăpa de grija acestor bilete transport persoane Husi Belgia este nevoie de un click aici sau le poți achiziționa și din agențiile noastre. Intră aici și vezi lista locațiilor din România sau aici pentru cele din Belgia.

 

STAȚII

HUSI BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!