Transport din Medias catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

MEDIAS BELGIA

Atlassib este una din cele mai cunoscute firme transport persoane Medias Belgia din România. Înființată în anul 1993, compania și-a câștigat renumele și reputația grație serviciilor pe care le oferă, atât de transport persoane, cât și de coletărie din și în orice agenție din Europa, precum și datorită flotei de autocare bine întreținute și bine puse la punct.

Decizia unei plecari Medias Belgia aparține fie turiștilor care doresc să viziteze țara ciocolatei fine, fie persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă mai sigur și mai bine plătit. Localizat în județul Sibiu, Mediaș dispune de un relief foarte plăcut, cu o arhitectură impresionantă a clădirilor ce îmbină vechiul cu noul, cu biserici fortificate și centrul istoric al orașului ce arată ca un muzeu în aer liber, turiștii fac cu autocarul câteva zile până ajung în Belgia.

O dată ajunși acolo, aceștia au mai multe variante. Fie optează pentru un city break într-un oraș mare, precum Bruxelles, fie optează pentru vizitarea sau chiar stabilirea într-un oraș mai mic, plin de oportunități. Antwerp este al doilea oraș că mărime al Belgiei, este denumit capitala diamantelor și orașul modei, aici avandu-și sediul cele mai impresionante buticuri de designeri, dar și obiective turistice precum Catedrala Maicii Domnului, Muzeul de arta Museum aan de Stroom și gara care este incredibil de frumoasă.

Opțiunea de transport Medias Belgia cu autocarul oferă turiștilor dezavantajul de a petrece mult mai mult timp într-un mijloc de transport decât în condițiile în care s-ar călători cu avionul, dar și o mulțime de avantaje. Cei care călătoresc cu un autocar vor beneficia pe toată durata călătoriei de internet gratuit, de condiții de climă, de posibilitatea de a-și întinde scaunul să poată dormi, de priză la care să își încarce gadgeturile, dar și de posibilitatea de a lua două bagaje în greutate totală de 50 de kilograme. Nu în ultimul rând, o călătorie cu autocarul costă mai puțin în comparație cu o călătorie cu avionul.

Intră aicicumperi bilete Medias Belgia și aici pentru a vedea lista întreagă a agențiilor Atlassib!

 

STAȚII

MEDIAS BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!