Transport persoane din Radauti catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT RADAUTI BELGIA

O companie de transport intern și internațional de transport persoane Radauti Belgia prezentă pe piața de profil al acestui domeniu încă din anul 1993. În această perioadă am fost alegerea pentru foarte mulți călători, ceea ce ne clasează în prezent în topul celor mai importante companii de profil din acest domeniu.

Folosind vehiculele Atlassib poți călători din România spre mai multe destinații din Europa. Cumpărându-ți bilete Radauti Belgia și vei putea unul din cele mai importante municipii ale județului Suceava, situat în regiunea istorică Bucovina de Sud, care se mândrește cu o herghelie de cai de renume internațional, dar și cu cea mai mare pască coaptă din lume care a intrat în Cartea Recordurilor în anul 2009. Grădina Zoologică, Mănăstirea Bogdana și Templul Mare sunt doar câteva dintre obiectivele turistice rădăuțene.

Dacă îți plac castelele, vei fi încântat să afli că în Belgia există cele mai multe castele pe metru pătrat din lume. Îți place să guști băuturi noi? Aici sunt fabricate peste 800 de tipuri de bere, deci vei avea ce să testezi! În Belgia găsești cea mai lungă linie de tramvai din lume, care are 68 de km lungime.

Suntem una dintre acele firme transport persoane Radauti Belgia care îți pune la dispoziție șoferi experimentați, care cunosc cu precizie traseul și care te vor transporta la destinația finală în condiții de siguranță. Efectuăm transport Radauti Belgia în autocare și microbuze de ultimă generație, dotate cu wifi gratuit, priză pentru încărcat bateria la telefon, scaune confortabile, iar bagajul de cală până la 50 kilograme este gratuit. În plus, serviciile noastre de coletărie ocupă un loc important în preferințele călătorilor noștri.

Plecări spre Belgia se fac din întreaga țară, astfel încât să beneficiezi de confort și flexibilitate în călătoria ta.

Intră aici să cumperi bilete autocar Radauti Belgia online, iar dacă vrei să vezi lista întreagă a agențiilor Atlassib intră aici. Călătoriile în străinătate nu au fost nicicând mai simplu de organizat, mai sigure și mai confortabile!
 

 

STAȚII

RADAUTI BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!