Transport persoane din Sebes catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

SEBES-BELGIA

Atlassib este o importantă companie la care pot apela tot cei care au nevoie de transport persoane Sebes Belgia sau către alte țări europene din numeroase alte localități din România. Înființată în anul 1993, Atlassib este acum una din cele mai renumite firme de acest gen la nivel internațional. În plus, compania asigură și servicii de coletărie din și în agențiile din Europa, având o flotă de 1150 de autocare și 160 de oficii împărțite pe întregul continent. La serviciile de transport cu autocarul nu apelează numai persoanele cu rău de înălțime, care evită să zboare către diverse destinații, ci și cele care pur și simplu doresc să circule în condiții de deplină siguranță.

 

Din Sebeș, orașul din județul Alba înconjurat de munți, cu o climă foarte plăcuta și o economie dinamică obținută din prelucrarea lemnului, confecții și marochinărie, locuitorii iau decizie unei plecari Sebes Belgia fie pentru a găsi un loc de muncă mai bun și mai bine plătit, fie pentru a vizita o țară mult mai dezvoltată și cu obiective turistice importante. Așadar, locuitorii lasă în urmă bisericile vechi din Sebeș, Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, dar și rezervația Râpa Roșie situată la 3 kilometri de oraș și pleacă spre Belgia.

În Bruxelles, turiștii sunt ispitiți de labirintul de străzi înguste, care contrastează cu modernul cartier al Uniunii Europene, de vafele aburinde care li se topesc în gură, de ciocolata delicioasă, de posibilitatea de a vizita Palatul Regal, Galeriile Saint Hubert, Palatul Justiției și de a vedea cea mai fotografiată atracție, statuia Manneken Pis.

Călătoria cu un autocar Sebes Belgia se va dovedi extrem de confortabilă, cu condiții de climă impresionante, cu scaune moi care se rabatează pentru că turiștii să se poată odihni, cu internet gratuit și priză pentru gadgeturi, dar și cu loc pentru două bagaje de 50 de kilograme.

Cumpără de aici bilete Sebes Belgia și intră aici pentru a vedea lista întreagă a agențiilor Atlassib din Europa!

 

STAȚII

SEBES – BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!