Transport persoane din Slatina catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

SLATINA-BELGIA

În anul 1993 lua naștere Atlassib. Această companie urma să devină una din cele mai importante firme de transport persoane din țară. În prezent, asigură nu numai transport de persoane cu unul din cele 1150 de autocare foarte bine întreținute și puse la punct, ci și transport de colete în și din oricare din cele 160 de agenții din Europa.

Cu plecare din municipiul de reședință al județului Olt, din Slatina, turiștii aleg să viziteze Belgia pentru a găsi un loc de muncă mai bine plătit sau pentru a degusta una din specialitățile faimoase de ciocolată. Slatina a dat României importanți oameni de cultură, precum Eugen Ionescu, iar Ion Minulescu obișnuia să își petreacă vacanțele în acest oraș. Mai mult, orașul oferă și cea mai veche firmă privată din România, cofetăria La Atletul Albanez, precum și monumente de cult, precum Biserica Troiței și schitul Streharet.

Opțiunea unei plecari Slatina Belgia este influențată și de obiectivele turistice din această țară, nu numai de gustul desăvârșit al ciocolatei și al vafelor belgiene. Belgia este o țară mică, dar foarte curată și modernă. Bruges, spre exemplu nu se remarcă prin atracții turistice, și cu toate acestea este un oraș înțesat de turiști pe străzile sale flămânde.

Bruges este unul din cele mai bine conservate orașe medievale belgiene, scăpând nevătămat în urma celor doua războaie mondiale. Străzile din cărămidă roșie, lebedele de pe malul lacului Minnewater și porțiile generoae și gustoase de cartofi prăjiți sunt doar câteva dintre motivele pentru că turiștii să se afle aici, precum și Muzeul Ciocolatei.

Plimbarea cu autocar Slatina Belgia oferă turiștilor posibilitatea de a dormi atunci când se simt obosiți, posibilitatea de a beneficia de internet gratuit, de a-și încărca gadgeturile ori de câte ori simt nevoia și de a lua cu ei două bagaje în greutate totală de 50 kilograme.

Ia-ți și tu bilete Slatina Belgia apăsând aici! Află lista întreagă a agențiilor Atlassib apăsând aici!

 

STAȚII

SLATINA – BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!