Transport persoane din Tecuci catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TECUCI BELGIA

Una dintre cele mai cunoscute companii de transport persoane Tecuci Belgia la nivel național și internațional, Atlassib asigură condiții de deplin confort și siguranță turiștilor. Cu o flota de peste 1150 de autocare, compania se ocupă și de transportul de colete, din și în orice agenție din Europa, astfel încât toate cerințele clienților să fie întrunite.

Din Tecuci oamenii pleacă în căutarea unui job mai bun în Belgia sau pentru a vizita această țară foarte dezvoltată. Tecuci este un municipiu destul de mic, aflat în județul Galați, care nu se face remarcat decât prin câteva obiective și lăcașuri de cult, prin apropierea de Mausoleul Eroilor din Vrancea, unde se ajunge destul de repede, prin Muzeul Mixt din Tecuci și prin aria naturală protejată Locul Fosilifer Rateș.

În eventualitatea unei plecari Tecuci Belgia, trebuie luate în calcul toate variantele de transport, nu numai avionul, ci și autocarul. În Belgia turiștii vin pentru specialitățile de gofre, de ciocolată și pentru renumiții cartofi prăjiți cu diverse sosuri delicioase, precum și pentru atracțiile turistice impresionante. Printre aceste atracții se pot enumera Primăria din Leuven, Clopotnița din Mons, Castelul Bouillon și Catedrala Notre Dame din Tournai, care adăpostește picturi de Paul Rubens.

O cursă cu autocar Tecuci Belgia se va dovedi extrem de plăcută, mai ales pentru condițiile de climă, pentru confortul scaunelor, pentru internetul gratuit de care beneficiază toți turiștii și pentru posibilitatea de a lua cu ei 2 bagaje cu o greutate totală de 50 de kilograme.

Dacă și tu cauți bilete autocar Tecuci Belgia și nu știi de unde să le rezervi online, dă click aici! Dacă ești în căutarea listei de agenții Atlassib, dă click aici!

 

STAȚII

TECUCI – BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!