Transport persoane din Turnu Magurele catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TURNU MAGURELE – BELGIA

În urmă cu aproximativ trei decenii în Sibiu au fost puse bazele firmei de transport intern și internațional de persoane – Atlassib, care este în prezent o companie de renume.

Alegerea vehiculului cu care să te deplasezi spre o destinație, unde drumul parcurs durează mult timp este de obicei o alegere destul de dificilă. Dar noi, la Atlassib îți punem la dispoziție mijloace de transport Turnu Magurele Belgia verificate periodic și dotate la unele dintre cele mai înalte standarde de calitate și confort. Șoferii fiecărui autocar Turnu Magurele Belgia au o vastă experiență și cunosc foarte bine traseele, astfel că îți pot da și detalii despre anumite localități. Spre exemplu, orașul Turnu Măgurele este cunoscut pentru Cetatea Turnu, care a fost atribuită de arheologici și de istorici lui Mircea cel Bătrân. Obiectivul turistic se află lângă un vad important pe unde trece drumul dintre Ardeal și Bulgaria, iar în trecut urcau și coborau negustorii transilvăneni și năvăleau turcii în Țara Românească.

Flota Atlassib are peste 1000 de autocare și microbuze în care poți folosi wifi nostru gratuit pe parcursul călătoriei, îți poți încărca bateria la telefon, ai climă și te poți întinde pe scaunele rabatabile. În fiecare autocar Turnu Magurele Belgia poți transporta bagaje de maxim 50 de kilograme la cală, plus un rucsac de mână de cel mult 5 kilograme (medicamente, apă sau mâncare) În plus, prin intermediul acestei firme transport persoane Turnu Magurele Belgia poți trimite pachete celor dragi din Belgia. Vezi detalii aici despre cum funcționează serviciul nostru de coletărie sau sună-ne la numărul de telefon (004) 0269 224 101.

Majoritatea acestor plecari Turnu Magurele Belgia aparțin românilor care au plecat pentru un loc de muncă mult mai bine plătit. Anual, foarte mulți conaționali lucrează în Belgia, unde pot câștiga de aproximativ 20 de ori mai bine decât la noi în țară.

Detalii despre agențiile acestui mijloc de transport persoane Turnu Magurele Belgia afli dând un click aici, iar biletele le poți cumpără de aici.

 

STAȚII

TURNU MAGURELE – BELGIA

VEZI TOATE STAȚIILE!