Transport persoane din Adjud catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ADJUD FRANTA

În anul 1993, în orașul Sibiu au fost puse bazele companiei Atlassib, care în prezent este una dintre cele mai importante firme care asigură servicii de coletărie și de transport persoane.

Îți punem la dispoziție autocare și microbuze performante spre cele mai cunoscute orașe din Franța, Italia, Germania, Austria, Belgia și Olanda. Dacă în următoarea perioadă, jobul, studiile sau dorul de cei dragi te trimit în străinătate, apelează cu încredere la mijlocul de transport Adjud Franța. Roma, Napoli, Ragusa, Torino, Milano sau Verona sunt doar câteva exemple pentru care îți poți cumpătă bilete Adjud Franța. Muzeul Orășănesc Adjud este cel mai important obiectiv turistic atât din oraș, cât și din Moldova. La început a fost doar un muzeu de științele naturii, reorganizându-se între timp și devenind un muzeu de istorie și științele naturii. 

Suntem una dintre acele firme transport persoane Adjud Franta care îți oferă unele dintre cele bune condiții la un grad ridicat de confort. Fiecare dintre cele peste 1000 de autocare și microbuze sunt echipate cu aer condiționat, priză pentru încărcat bateria la telefon, scaune reglabile și nu în ultimul rând conexiune wifi gratuită. În autocar Adjud Franta ai posibiltatea de a transporta la cală bagaje în limita a 50 kilograme, dar și unul de mână de circa 5 kilograme cu lucruri persoanele. De asemenea, acest mijloc de transport persoane Adjud Franta îți oferă și servicii de coletărie pentru a trimite pachete în străinătate. 

Dacă jobul sau dorul de cineva drag aflat în Franta sunt motivele pentru care ai nevoie de bilete Adjud Franta, intră aici și achiziționează-le! Și, dacă pleci în următoarea perioadă în această țară, nu uita să vizitezi Turnul Eiffel și Disneyland-ul.

Pentru orice informație, angajații noștri îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0748111111. Dacă vrei să călătorești și din alte orașe din țară, intră aici și vezi lista agențiilor noastre.

 

STAȚII

ADJUD FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!