Transport persoane din Caracal catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT PERSOANE CARACAL  FRANTA

Cu peste 25 ani de experiență în domeniul transporturilor de persoane și coletărie, Atlassib vă pune la dispoziție plecari Caracal Franta la cele mai bune condiții de călătorie și prețuri. Serviciile de transport persoane Caracal Franta sunt asigurate zilnic de către un personal dedicat nevoilor dumneavoastră, 24 de ore din 24. Aici poți găsi bilete autocar ieftine Caracal Franta.

Într-un autocar Atlassib cu siguranță te vei simți mai confortabil, dar înainte de toate, dacă tot ești în oraș, ai putea să vizitezi parcul “Constantin Poroineanu”. Un mare filantrop, a donat Primăriei parcul care îi poartă numele, în anul 1908, în urma unei tragedii de familie: fiul lui, trimis la studii la Paris, s-a căsătorit cu fiica unei franțuzoaice cu care Poroineanu avusese, la rândul sau, o aventură în tinerețe. Aflând adevărul, cei doi tineri s-au sinucis. A doua zi după moartea lor și după ce și-a donat prin testament averea primăriei, bătrânul Poroineanu s-a sinucis și el. O poveste demnă de un scenariu de film. Parcul Poroineanu are drept model Cismigiul bucureștean – la intrare este Isvorul Susurul, ”închinat adoratei mele soții, Zoe General George Florescu, născută Ploesteanu, din Caracal”.

Atlassib oferă asistență non-stop prentru rezervari de bilete Caracal Franta la cele mai bune prețuri de pe piață, servicii de primire și predare colete în străinătate, acces gratuit la rețeaua de internet wi-fi ca să fii mereu conectat cu cei dragi pe durata călătoriei. Călătoria ta va fi extrem de confortabilă grație flotei de autocare moderne și personalului firmei, pregătit să te ducă în siguranță la destinație.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și alege să călătorești cu Atlassib mai ales că, în limita disponibilității, puteți achiziționa bilete autocar Caracal Franta chiar și în ziua plecării, fară să vă mai faceți griji cu rezervarea în avans a acestora. La ceas aniversar, Atlassib devine una dintre singurele firme de transport international persoane Caracal Franta care oferă gratuit tuturor călătorilor săi, o masă caldă în Ungaria.

Este foarte simplu să îți cumperi bilete autocar ieftine Caracal Franta, trebuie doar să dai click aici! Dacă te interesează care sunt agențiile companiei Atlassib din întreaga țară intră aici.

 

STAȚII

CARACAL FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!