Transport persoane din Cernavoda catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

CERNAVODA FRANTA

Pentru că Atlassib a împlinit anul acesta 25 de ani de existență și servicii la cel mai înalt standard al calității, compania oferă posibilitatea de plecari Cernavoda Franta în fiecare zi, grație flotei impresionante de autocare moderne, prevăzute cu aer condiționat, porturi de încărcare a dispozitivelor electronice, wi-fi gratuit și posibilitatea de îmbarcare cu bagaje de până la 50 de kg în total. Achiziționează-ți acum bilete autocar Cernavoda Franta și vei putea să ajungi la destinație în cele mai bune condiții de transport, existente pe piață de specialitate.

 

Una dintre cele mai interesante lucruri de bifat în Cernavodă, este Podul Anghel Saligny, care traversează Dunărea, între Fetești și Cernavodă. Este impunător, iar povestea lui nu merită să fie trecută cu vederea atât de ușor. Pentru proiectarea podului s-au organizat două concursuri internaționale (în 1882 și 1886), însă niciunul nu a avut rezultatul scontat. Un an mai târziu, ministrul lucrărilor publice de atunci, Petre S. Aurelian, a ales un inginer de 33 de ani și l-a însărcinat să proiecteze acest pod – pe Anghel Saligny. Doi ani au durat studiile și calculele, astfel că în 1889, schițele – la care lucrase împreună cu alti 10 ingineri – erau terminate. Construcția a durat cinci ani, din 1890 până în 1896, lungimea fiind de 4.088 m. Inaugurarea a avut parte de cel mai grandios spectacol al acelor vremuri. Era cel mai mare complex de poduri din Europa și al treilea că lungime din lume. Dantelăriile lui sunt admirate și astăzi, deși au intrat puțin în umbră podului modern, construit chiar lângă el.

O dată cu îmbarcarea în autocar Cernavoda Franta te poți gândi să vizitezi orașul Lyon, în care, dacă nu știai, frații Lumiere au inventat cinematograful în anul 1895. Poate tocmai de aceea, în fiecare an, între 5 și 8 decembrie, orașul celebrează Sărbătoarea Luminilor, care oferă un spectacol deosebit care trebuie neapărat trecut pe lista lucrurilor de făcut într-o viață de om.

Pe lângă serviciile de transport persoane Cernavoda Franta, prin Atlassib poți trimite sau primi pachetele celor dragi, prin serviciul propriu de coletărie pus la dispoziția călătorilor săi, în fiecare agenție din țară sau străinătate. Călătorești în siguranță atunci când știi că personalul calificat se bucură de o expereinta vastă în domeniu, oferindu-ți liniștea și garanția că vei ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil și în condiții premium la prețuri reduse.

Dacă ai nevoie de bilete autocar Cernavoda Franta comandă-le online printr-un simplu click aici! În cazul în care vrei să consulți lista agențiilor Atlassib din întreaga țară intră aici.

 

STAȚII

CERNAVODA FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!