Transport persoane din Craiova catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

CRAIOVA FRANTA

Dacă îți dorești să beneficiezi de transport persoane Craiova Franta la cele mai mici costuri și în cele mai bune condiții de călătorie, atunci soluția perfectă este reprezentată de serviciile oferite de Atalssib. La ceas aniversar, am pregătit tuturor clienților săi, promoții speciale aplicabile și la bilete autocar Craiova Franta. Cu experiență de peste 25 de ani în domeniul transportului de persoane, compania cu sediul central la Sibiu, deține o flotă impresionantă de autocare moderne, dotate cu tot ceea ce este nevoie pentru că drumul către destinațiile dumneavoastră să fie unul liniștit și ferit de evenimente neplăcute. Șoferii ireproșabil pregătiți vă vor asigura o călătorie în siguranță la cele mai înalte standarde de profesionalism și etică a muncii.
 

 

În fiecare zi punem la dispoziție călătorilor noștri plecari Craiova Franta dintr-un oraș care este unul dintre cele mai importante din România, iar importanța sa a fost “construită” în timp de o mulțime de personalități, evenimente istorice și poziția geografică. Fiind capitala Olteniei, este centrul cultural și financiar al întregii zone, ascunzând o mulțime de obiective turistice, dar și activități interesante. Parcul Romanescu este obiectivul de neratat în Craiova, în care îți poți petrece o zi întreaga. Este, fară doar și poate, cel mai frumos și mare parc din Craiova, fiind unul dintre cele mai frumoase din țară. Inaugurat în 1903, este întins pe o suprafață de 96 de hectare și este considerat a fi cel mai mare parc natural din estul Europei. Există o mulțime de lucruri extrem de atractive la acest parc, cum ar fi faptul că este dotat cu o gradină zoologică, un hipodrom și chiar un amfiteatru pentru spectacole.

La destinație dacă doriți să ajungeți în capitala mondială a vinurilor, atunci află că Bordeaux este gazda celui mai mare târg viticol din lume, Vinexpo, iar viticultura aduce economiei din regiune peste 14 miliarde de euro anual. Celebrul vin de Bordeaux este produs în această regiune încă din secolul al VIII-lea, fiind considerat unul dintre vinurile de cea mai bună calitate din lume.

Pe lângă serviciile de transport persoane Craiova Franta, prin Atlassib poți trimite sau primi pachetele celor dragi, prin serviciul propriu de coletărie pus la dispoziția călătorilor săi, în fiecare agenție din țară sau străinătate.

Detalii despre prețul biletelor, serviciile de coletărie sau agențiile din întreaga țară ale acestui mijloc de transport Craiova Franta poți afla dând click aici

 

 

STAȚII

CRAIOVA FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!