GURA HUMORULUI FRANTA

Cu Atlassib, de peste două decenii, clienții noștri călătoresc rapid și sigur cu vehicule moderne și de ultimă generație spre cele mai importante destinații din Franța, Italia, Germania, Austria și Belgia.

Compania de renume – Atlassib efectuează și plecari Gura Humorului Franta, astfel că dorința ta de a vizita Parisul poate deveni acum posibilă. Alegând să fii pasager, te vei putea odihni pe parcursul traseului sau vei putea admira frumusețea locurilor prin care treci. Aflată în regiunea istorică Bucovina de Sud, localitatea Gura Humorului este una dintre stațiunile turistice care strâng anual sute de mii de vizitatori. Orașul este cunoscut datorită Mănăstirii Voroneț, monument istoric care datează din anul 1488. 

Dacă ești din Gura Humorului și vrei să mergi la muncă, la studii sau în concediu în Franța alege unul dintre aceste mijloace de transport Gura Humorului Franta. Serviciile companiei noastre includ dotări precum climă, priză pentru încărcat bateria la telefon, scaune rabatabile și wifi gratuit. De asemenea, fiecare călător din autocar Gura Humorului Franta își poate depozita la cală bagaje în limita a 50 kilograme, plus geanta de mână cu lucruri personale (maxim 5 kilograme). Dacă ai nevoie să trimiți colete în străinătate apelează cu încredere la serviciile de coletăriei ale acestei firme transport persoane Gura Humorului Franta. 

Franța, fiind a treia economie din Uniunea Europeană și a cincea putere economică a lumii după SUA, China, Japonia și Germania, atrage anual și mulți angajați din România. Acesta este și motivul pentru care unele dintre aceste plecari Gura Humorului Franta sunt realizate de persoane care vor să muncească în această țară.

Dacă în aceste momente cauți bilete autocar Gura Humorului Franta dă click aici, iar pentru a vedea lista agențiilor firmei noastre apăsă aici.

 

STAȚII

GURA HUMORULUI FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!