Transport persoane din Husi catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

HUSI FRANTA

Autocar Husi Franta este unul dintre cele aproximativ 1000 de vehicule pe care le are în prezent flota companiei sibiene Atlassib.

Astăzi, alături de Atlassib poți călători din Huși spre cele mai importante destinații din Franța precum Paris, Nice, Lion sau Bordeux. Pe traseul parcurs de acest mijloc de transport persoane Husi Franta vei trece prin localități, care te vor impresiona prin frumusețea lor. Sfatul nostru este să le fotografiezi și să le trimiți în timp real celor dragi, folosind gratuit wifi din vehicul. Catedrala Episcopală, Podgoria Huși, Muzeul Muncipal, Mănăstirea Dimitrie Cantemir Grumezoaia și  Mănăstirea Alexandru Vlahuță sunt principalele atracții turistice cu care se mândrește orașul Huși.

Fiecare dintre aceste plecari Husi Franta se fac cu autocare și microbuze moderne, echipate cu climă, priză pentru încărcat bateria la telefon sau tabletă, scaune rabatabile și confortabile. De asemenea, fiecare pasager al acestui transport Husi Franta poate depozita la cală bagaje de până la 50 kilograme, plus o geantă de mână cu lucruri personale (medicamente, apă, alimente) În plus, acest tip de firme transport persoane Husi Franta oferă și servicii de coletărie, iar detalii afli apăsând aici.

Dacă urmează să pleci în următoarea perioadă în Franța, țara de unde provine tradiția ca mireasa să poarte rochie albă intră aici și cumpără-ți bilete Husi Franta. Ca țară diin Europa, Franța are cel mai mare număr de stațiuni de schi, iar la nivel mondial ocupă locul doi, după SUA. 

Pasagerii acestui autocar Husi Franta primesc asistență la numărul de telefon 0748111111, bucurându-se astfel, de avantajele unei călătorii perfecte.

 

STAȚII

HUSI FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!