Transport persoane din Oltenita catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

OLTENITA FRANTA

Sibiul este orașul, unde în urmă cu mai bine de două decenii, s-au pus bazele firmei de transport de persoane – Atlassib. În pofida trecerii timpului, a devenit una dintre cele mai renumite companii din acest domeniu.

În prezent, alături de Atlassib poți călători spre cele mai importante zone din Germania, Anglia, Spania, Austria, Germania, Franța, Belgia, Italia și Austria. Bordeux, Lion, Nice și capitala Franței – Paris sunt principalele locuri spre care poți să îți cumperi bilete autocar Oltenita Franta. Scapă de stresul șofatului pe o distanță atât de mare sau de răul de avion, fiind pasager în acest mijloc de transport persoane Oltenita Franta. În plus, pe parcursul deplasării poți admira frumusețea peisajelor de pe traseu sau le poți fotografia și trimite celor dragi. Spre exemplu, Oltenița este cunoscută pentru Muzeul Civilizației Gulmenița, Turnul cu apă și Casa Bărbulescu.

Aceste plecari Oltenita Franta se fac cu autocare și microbuze moderne, conduse de șoferi experimentați, care cunosc cu exactitate traseele. Fiecare mijloc de transport Oltenita Franta este dotat cu priză pentru încărcat bateria la telefon sau tabletă, climă, scaune rabatabile și conexiune wifi gratuită. De asemenea, oricare pasager al acestei firme transport persoane Oltenita Franta își poate depozita la cală bagaje de până la 50 kilograme sau poate trimite pachete prin intermediul serviciului de coletărie. 

Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de bilete Oltenita Franta, vrem să îți prezentăm câteva curiozități despre limba vorbită în această țară francofonă. Franceza este limba maternă pentru 75 de milioane de cetățeni din întreaga lume, fiind frecevnt cea mai predată după limba Engleză.   

Atlassib își desfășoară activitatea prin intermediul a peste 200 de agenții deschise în Europa, iar detalii despre sediile din România găsești aici. Pentru orice informații contactează-ne la numărul de telefon 0748111111.

 

STAȚII

OLTENITA FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!