Transport persoane din Onesti catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ONESTI FRANTA

Dacă îți dorești să beneficiezi de transport persoane Onesti Franta la cele mai mici costuri și în cele mai bune condiții de călătorie, atunci soluția perfectă este reprezentată de serviciile oferite de Atalssib. Șoferii reprosabili pregătiți vă vor asigura o călătorie în siguranță la cele mai înalte standarde de profesionalism și etică a muncii.

Într-un autocar Onesti Franta te vei putea bucura de scaune confortabile, aer condiționat, wifi gratuit, prize pentru încărcarea telefonului, dar și de o cină caldă oferită din partea firmei, într-unul din restaurantele de pe traseu.

Cumpără-ți bilete Onesti Franta și în timpul pe care îl mai ai până la îmbarcare ai putea să faci o scurtă escală la unele dintre cele câteva atracții turistice demne de vizitat, cum ar fi Monumentul Magura Ocnei. A fost ridicat în memoria a celor peste 14000 de ostaşi români căzuţi în Primul Război Mondial (1916-1918) pe frontul de la Oituz-Coşna-Cireşoaia.

Franța este o țară măreață din mai multe puncte de vedere. Este una dintre cele mai mari țări din Europa, este una dintre cele mai unite (în ciuda geografiei variate), iar cel mai important lucru este patriotismul oamenilor de acolo și putința lor de a se subordona unei idei naționale.

Dacă ai nevoie de bilete autocar Onesti Franta intră aici iar dacă vrei să afli unde mai avem agenții pentru aceste plecari Onesti Franta intră aici. 

 

STAȚII

ONESTI FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!