Transport persoane din Pascani catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

PASCANI FRANTA

Alături de  compania sibiană de transport de persoane, clienții noștri călătoresc de mai bine de două decenii spre cele mai importante destinații din Franta, Italia, Spania, Germania, Austria, Belgia și Olanda.

 

În prezent, dacă îți cumperi bilete Pascani Franta poți vizita capitala Franței, dar și orașele Lion, Nice sau Bordeux. Alegând deplasarea cu microbuzul sau autocarul te vei putea odihni, vei vedea peisajele sublime de pe traseu sau poți conversa cu cei dragi prin intermediul rețelelor de socializare. Decorul natural reprezentat prin dealurile împădurite din zonă și al văii Siretului îi conferă Pașcaniului un aer pitoresc. Originar din acest oraș, scriitorul Mihail Sadoveanu este considerat mândria localnicilor, casa acestuia se află în cartierul Vatra din centrul localității. 

Realizăm plecari Pascani Franta cu unele dintre cele mai moderne și echipate autocare și microbuze. Serviciile noastre includ dotări precum climă, conexiune wifi gratuită, scaune rabatabile și priză pentru încărcat bateria la telefon sau laptop. În plus, ai posibilitatea de a transporta la cala acestui autocar Pascani Franta bagaje în limita a 50 kilograme, dar și o geantă de mână cu lucruri personale (medicamente, apă, mâncare) De asemenea, poți trimite pachete celor dragi aflați în străinătate, prin intermediul serviciul de coletărie al acestei firme transport persoane Pascani Franta.

Majoritatea celor care cumpără bilete Pascani Franta sunt persoane care pleacă la muncă, în concediu sau la studii în această țară francofonă. Franța este aleasă de cei mai mulți studenți străini pentru programele de informatică, știință, artă, film, design de modă, afaceri, economie și politică. La programul de licență poți alege să studiezi și cu jumătate de normă sau online, pentru a avea mai multă flexibilitate și pentru a putea să muncești în paralel cu studiile. 

Pentru a-ți cumpăra biletul pentru transport Pascani Franta intră aici, iar pentru a consulta lista agențiilor Atlassib din Franța este nevoie de click aici.

 

STAȚII

PASCANI FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!