Transport persoane din Ramnicu Sarat catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

RAMNICU SARAT FRANTA

Atlassib este una dintre cele mai importante companii din România care asigură servicii de transport și de coletărie încă din anul 1993.

 

În prezent, avem deschise agenții în peste 200 de locații din Europa, iar unele dintre acestea sunt în Paris, Lion, Bordeux și Nice. Dar pentru a vizita aceste orașe francofone ai nevoie de bilete Ramnicu Sarat Franta din partea unei firme care să îți prezinte siguranță și confort. Alegând să fii pasager al acestui vehicul vei putea observa mult mai bine frumusețea locurilor de pe traseu. Localitatea Râmnicu Sărat era în trecut unul dintre cele mai importante târguri de vite din țara noastră, fiind avantajată de amplasarea la intersecția dintre Muntenia și Moldova. Complexul Brâncovenesc, pe care Nicolae Iorga îl frecventa destul de mult și Nicolae Iorga, este una dintre principalele atracții turistice. De asemenea, Biserica Sfânta Paraschiva, zidită de Ștefan cel Mare în cinstea unei victorii împotriva ostașilor lui Radu cel Frumos atrage la rândul ei numeroși turiști. 

Autocar Ramnicu Sarat Franta este unul dintre cele 1000 de mijloacele de transport de ultimă generație aflate în flota Atlassib. Acestea sunt dotate cu aer condiționat, conexiune wifi gratuită, scaune rabatabile și priză pentru încărcat bateria la telefon. Pasagerii acestei firme transport persoane Ramnicu Sarat Franta beneficiază de loc gratuit la cală pentru două bagaje de maxim 50 kilograme. În cazul în care ai uitat ceva important acasă, acesta poate fi trimis prin intermediul serviciului nostru de coletărie. Știai că poți vedea în timp real în ce stadiu se află coletul tău? Intră aici și introdu AWB-ul.

Îți dorești de foarte mult timp să vizitezi cele mai importante atracții turiștice din Franța, dar ai nevoie de bilete autocar Ramnicu Sarat Franta. Cu un singur click le poți achiziționa de aici, iar visul tău de a urca în simbolul parizian Turnul Eiffel va deveni realitate. Monumentul este văzut anual de mai bine de 7 milioane de turiști. Edificiul a fost  proiectat și construit de inginerul Gustave Eiffel, care a folosit o tehnologie inventată de românul Gheorghe Pănculescu în secolul al XIX-lea. În limba franceză, acesta obiectivul este numit „La dame de fer” („doamna de fier”) și are 300 de metri înălțime, adică echivalentul unei clădiri cu 81 de etaje.

Vrei și tu să vizitezi Turnul Eiffel? Intră aici și printr-un click ți-ai achiziționat biletul pentru plecari Ramnicu Sarat Franta. Pentru a vedea care sunt agențiile din țară spre care mai operează curse compania Atlassib dă click aici.

 

STAȚII

RAMNICU SARAT FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!