Transport persoane din Roman catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

ROMAN FRANTA

Cu peste 25 ani de experiență în domeniul transporturilor de persoane și coletărie, Atlassib vă pune la dispoziție plecari Roman Franta la cele mai bune condiții de călătorie și prețuri. Serviciile de transport Roman Franta sunt asigurate zilnic de către un personal dedicat nevoilor dumneavoastră, 24 de ore din 24.

Cursele de transport persoane Roman Franta se realizează cu unele dintre cele mai moderne autocare și microbuze în condiții de maximă siguranță și confort. Fiecare dintre vehiculele noastre este dotat cu climă, conexiune la internet pe care o poți folosi gratuit și nelimitat pe tot parcursul călătoriei. Se admit gratuit transportul a două bagaje/persoană, în limita a 50 kilograme, dar și un bagaj de mână (cel mult 5 kilograme care să conțină alimente, medicamente, pe care îl poți lua în autocar). În plus, dacă ai nevoie să trimiți ceva rapid în străinătate poți apela cu încredere la serviciile noastre de coletărie.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și alege să mergi cu Atlassib mai ales că, în limita disponibilității, poți achiziționa bilete autocar Roman Franta chiar și în ziua plecării, fără să îți mai faci griji de rezervarea în avans a acestora.

Dacă ești interesat/ă să cumperi bilete Roman Franta din mediul online, dă click aici, iar pentru a vedea toate agențiile Atlassib, unde poți apela la ajutorul specialiștilor, apasă aici.

 

STAȚII

ROMAN FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!