Transport persoane din Sebes catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

SEBES-FRANTA

Una dintre cele mai importante firme transport persoane Sebes Franta, care s-a făcut remarcată de-a lungul timpului, încă de la înființare, în anul 1993, este Atlassib. Această companie și-a câștigat reputația și renumele la nivel mondial prin serviciile impecabile de transport persoane și de colete oferite, prin flota bogată de autocare foarte bine îngrijite și bine puse la punct, prin personalul cu experiență în domeniu.

 

Turiștii care optează pentru plecari Sebes Franta lasă în urmă acest oraș cu o economie dinamică, grație prelucrării lemnului, confecțiilor și marochinăriei, dar și obiectivelor turistice și monumentelor cu o istorie impresionantă, precum Biserica Evanghelică Luterană, Biserica Învierea Domnului, turnul Octogonal, Monumentul Eroilor Români din Primul Război Mondial, pentru a vizita alte țări mult mai interesante din punct de vedere turistic și cu oferte de locuri de muncă mult mai bune.

Una dintre aceste țări este Franța, iar cel mai cunoscut oraș este Paris, orașul iubirii, al luminilor, un oraș în permanenta agitat, plin de turiști și de bunătăți, un oraș cu obiective turistice foarte importante, precum Muzeul Luvru, Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame (acum în reconstrucție), Cartierul Latin sau Montmartre. Cei care își cumpără bilete Sebes Franta în timpul primăverii se pot bucura de plimbări frumoase pe străzile orașului, de posibilitatea de a se delecta cu un vin bun și un mousse au chocolat la o terasă de pe una dintre străduțele înguste și cochete din capitală.

Beneficiile călătoriei cu autocar Sebes Franta includ condiții de climă, internet gratuit, scaune foarte confortabile, dar și oportunitatea de a lua 2 bagaje în greutate totală de 50 de kilograme.

Cauți și tu bilete autocar Sebes Franta și vrei să le cumperi online? Click aici! Vrei să afli lista cu agențiile Atlassib din Europa? Apasă aici!

 

STAȚII

SEBES – FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!