SIBIU FRANTA

Cel mai sigur mod de a călători pe ruta Sibiu Franta, se face prin intermediul Atlassib, înființată acum fix 25 de ani, compania de transport persoane cu sediul central la Sibiu, oferp unele dintre cele mai bune servicii de călătorie și coletărie din România. Grație experienței dobândite și a profesionalismului echipei perfect instruite iți oferă satisfacția unui drum în siguranța, atât pentru tine cât și pentru coletul tău. Într-un autocar Sibiu Franta, confortul este la el acasă, deoarece te vei putea bucura de scaunele confortabile, aer conditionat, wifi, prize pentru încărcarea telefonului, dar și de o cină caldă oferită din partea firmei, într-unul din restaurantele de pe traseu.

După ce ai rezolvat achiziționarea de bilete Sibiu Franta și mai ai destul timp până la îmbarcare, îți recomandă să te plimbi prin Sibiu, este un oraș al superlativelor, care a adus numeroase premiere în această parte a Europei. Astfel, aici au fost atestate primul spital, prima bibliotecă, prima școala, prima farmacie, prima moară de hârtie, prima librărie, primul calendar, prima clădire de teatru, primul muzeu, primul pod de fonta, primul spital de boli nervoase, prima bancă cu capital românesc, prima fabrica de arcuri, prima fabrică de bere, prima fabrică de cântare, prima fabrică de mașini unelte, prima hidrocentrală, prima grădină zoologică sau primul cinematograf în aer liber din România.

Ruta este destul de frecventă așa că, vei putea rezerva o călătorie la autocarele cu plecari Sibiu Franta chiar și în ziua cursei. Nu-ți rămâne decât să te așezi confortabil pe locul tău și să te bucuri de drum până în romanticul Paris, de exemplu.

Apelează la serviciile uneia dintre cele mai renumite firme transport persoane din țară și poți beneficia de prețurile promoționale al biletelor achiziționate din timp. De asemenea, vrem să îți reamintim că, dacă dorești să trimiți un pachet în țară sau străinătate, poți alege cu încredere serviciile de coletărie asigurate de către Atlassib, în toate agențiile sale.

Indiferent din ce motiv are loc călătoria, poți găsi oricând bilete autocar Sibiu Franta AICI, la prețuri avantajoase. Dacă ai nevoie de lista completă a agențiilor Atlassib din țară, intră aici. 

 

STAȚII

SIBIU FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!