Transport persoane din Sighisoara catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT PERSOANE SIGHISOARA FRANTA

Oferind zilnice transport Sighisoara Franta, Atlassib este cea mai bună alegere de călătorie pentru tine, indiferent că o faci în interes de serviciu sau pur și simplu în scop turistic. Firma sibiană este renumită pentru serviciile de transport Sighisoara Franta pe care le oferă clienților săi, conforul și siguranță călătorului fiind puse în fruntea listei de priroritati ale companiei. Într-un autocar Sighisoara Franta te vei putea bucura de scaune confortabile, aer condiționat, wi-fi gratuit, prize pentru încărcarea telefonului, dar și de o cină caldă oferită din partea firmei, într-unul din restaurantele de pe traseu.

Cumpără-ți bilete Sighisoara Franta și în timpul pe care îl mai aveți până la îmbarcare ați putea să faceți o scurtă escala Cetății Sighișoară. Cetatea Sighișoară, centrul orașului medieval, construită între secolele al XIII-lea și al XVII-lea este protejată prin patrimoniul mondial UNESCO, fiind una dintre cele mai importante repere culturale din Ardeal. Cetatea, cu ziduri înalte de până la 10 metri, este formată din 14 Turnuri de apărare, din care amintim 7: Turnul cu Ceas, Turnul Fierarilor, Turnul Croitorilor, Turnul Măcelarilor, Turnul Cojocarilor, Turnul Frânghierilor și Turnul Cositorarilor.

Un lucru inedit care o să vă surprindă – și nu, nu este o farsă – Ziua Păcălelii de 1 Aprilie, își are originile în Franța. Se pare că totul a început în 1564, când francezii au trecut la calendarul gregorian, însă mulți nu au știut de schimbare și au crezut, în continuare, că 1 Aprilie este prima zi a anului, fiind ridiculizați pentru confuzie.

Așadar, apelează cu încredere la serviciile uneia dintre cele mai renumite firme transport persoane Sighisoara Franta din țară și poți beneficia de prețurile promoționale ale biletelor achiziționate din timp și multe alte avantaje, printre care amintim și serviciile de asistență 24 de ore din 24, unde reprezentanții noștri specializați îți vor sta la dispoziție cu informații despre rute și rezervări, atât telefonic, cât și on-line. În același timp vrem să îți reamintim că, dacă dorești să trimiți un pachet, poți apela cu încredere la serviciile de coletărie asigurate de către Atlassib, în toate agențiile sale.

 

STAȚII

SIGHISOARA – FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!