Transport persoane din Tecuci catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TECUCI-FRANTA

 

Alături de Atlassib, călătorești din anul 1993, spre cele mai importante destinații din Franța, Italia, Germania, Anglia, Spania, Austria, Belgia și Olanda. În această perioadă am evoluat și ne-am perfecționat, astfel că în prezent suntem una dintre companiile de renume în acest domeniu.

Realizăm plecari Tecuci Franta cu autocare și microbuze moderne spre orașe franțuzești precum Paris, Nice, Lion și Bordeux. Mergând cu acest tip de mijloc de transport persoane Tecuci Franta îți poți face noi cunoștințe, te poți relaxa citind din cartea ta preferată sau poți admira priveliștile peisajelor de pe traseu. Tecuci este un oraș de aproximativ 50.000 de locuitori, care face legătura între partea de nord a Moldovei și București. Acesta este renumit în special pentru producția de muștar. Celebrul muștar de Tecuci nu lipsește de la picnurile românești.

Atlassib îți pune la dispoziție mijloace de transport Tecuci Franta atunci când ai nevoie să vizitezi această țară francofonă. Ne mândrim cu o flotă de peste 1000 de autocare și microbuze moderne, dotate cu aer condiționat, conexiune wifi gratuită, scaune rabatabile și priză pentru încărcat bateria la telefon sau tabletă. În plus, fiecare dintre aceste tipuri de autocar Tecuci Franta are un loc special amenajat pentru bagaje (se admit 50 kilograme / persoană), iar în interiorul acestuia poți lua o geantă de maxim 5 kilograme. Suntem una dintre acele firme transport persoane Tecuci Franta care oferă și servicii de coletărie, intră aici și vezi detalii.

Indiferent de scopul deplasării tale în Franța nu uita să îți cumperi din timp bilete autocar Tecuci Franta. În cazul în care pleci în vacanța ar trebui să știi că aici vei putea vizita 39 de atracții turistice care aparțin Patrimoniului Mondial UNESCO. 35 dintre acestea sunt obiective culturale, trei sunt naturale, iar unul este mixt.

Intră aici și rezervă-ți biletul pentru autocar Tecuci Franta sau aici dacă vrei să consulți lista agențiilor noastre din România. De asemenea, îți punem la dispoziție și numărul de telefon 0748111111 pentru informații sau nelămuri privind călătoria ta în Franța.

 

STAȚII

TECUCI – FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!