Transport persoane din Vaslui catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

VASLUI-FRANTA

Traseul Vaslui Franta se poate desfășura în cele mai bune condiții dacă vei alege să călătorești cu Atlassib. Vom reuși să îți oferim unele dintre cele mai calitative și sigure curse. Vei observa singur cât de important este să te simți în siguranță, mai ales pe drumuri lungi cum este și cel până în Franța. Apărută pe piață încă din anul 1993, Atlassib este una dintre cele mai mari companii de transport care asigură plecari Vaslui Franta în cele mai bune condiții de preț și confort.

Plecările pe ruta Vaslui Franta au loc constant, iar tu îți poți cumpăra biletul chiar și în ziua plecării. Autocarele puse la dispoziție de Atlassib sunt moderne și dotate cu wi-fi, scaune confortabile și spațioase în care să te poți relaxa pe întreagă durată a călătoriei, spațiu de bagaje încăpător, asistența telefonică sau online (vei avea acces la toate informațiile de care ai nevoie în timp real) dar și posibilitatea de a trimite colete în străinătate. Pe lângă asta, Atlassib îți mai oferă o cină caldă pe durata traseului, dar și posibilitatea de a transporta în mod gratuit bagaje de până la 50 de kg.

Traseul Vaslui Franta este unul destul de ușor după ieșirea din România și intrarea pe autobandă. Tot ce trebuie să faci este să stai pe scaun și să te bucuri de experiența unei călătorii relaxante, asigurate de șoferi cu foarte multa experiență în domeniu.

Știați că Mausoleul lui Peneș Curcanul se află în Vaslui? Peneș Curcanul este eroul Războiului de Independența din 1877. Pentru cei care nu stiu, numele real al acestuia este Constantin Turcanu și la acea vreme, era sergent în Regimentul 13 Dorobanți. Pentru el, dar și pentru alți eroi care au luptat în acest război, a și fost construit Mausoleul Peneș Curcanul pe care stă scrisă, celebra poezie: „Plecat-am noua din Vaslui / Și cu sergentul, zece / Și nu-i era, zău, nimănui / În piept, inima rece…”.

Cumpără aici bilete autocar Vaslui Franta și vei avea parte de o cursă în deplină siguranță și confort, la prețuri incredibil de mici.

 

 

STAȚII

VASLUI – FRANTA

VEZI TOATE STAȚIILE!