Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

ADJUD – GERMANIA

Atlassib este una dintre cele mai mari firme transport persoane din România, oferind servicii în acest domeniu din anul 1993. În cei 26 de ani de existență am încercat să ne perfecționăm și să ne dotăm flota cu autobuze și autocare moderne. Fiecare vehicul are prize pentru încărcarea telefonului sau a laptopului, climă, precum și conexiune gratuită și nelimitată la internet. Apelează la serviciile noastre de transport Adjud Germania și vei avea un spațiu generos pentru bagaje, astfel poți transporta la cală gratuit două bagaje, în limita a 50 kilograme. În plus poți lua cu tine în autocar o geantă de până la 5 kilograme cu lucruri absolut necesare.

Pe lângă serviciile noastre de transport persoane Adjud Germania oferim și servicii de coletărie, astfel încât poți apela cu încredere pentru a trimite bagaje spre orice agenție din Germania.

Întrucât orașul de plecare este Adjud vrem să îți prezentăm câteva informații semnificative ale acestuia. Adjud este un municipiu din județul Vrancea, fiind aflat la nord de punctul în care se întâlnesc râurile Siret și Trotuș.  Este cunoscut din vechime pentru așezarea sa la intersecția dintre provinciile românești Moldova, Țara Românească și Transilvania, fiind un important nod feroviar și rutier. 

Majoritatea celor care își achiziționează bilete autocar Adjud Germania sunt persoane care urmează să lucreaze în această țară. În ultimii ani, o dată cu aderarea României la Uniunea Europeană, foarte mulți români s-au gândit la posibilitatea de a pleca la muncă în Germania, unul dintre membrii fondatori ai UE. Germania a deținut președinția Consiliului Uniunii Europene de 11 ori și urmează să o dețină din nou în perioada iulie – decembrie 2020.

Hamburg, Berlin, Freiburg și Dortmund sunt doar câteva dintre principalele destinații din Germania spre care poți merge dacă alegi autocar Adjud Germania.

Dacă dorești să cumperi bilete Adjud Germania intră aici, iar dacă vrei să vezi lista agențiilor Atlassib intră aici. 

 

STAȚII

ADJUD – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!