Transport din Alba Iulia catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

ALBA IULIA-GERMANIA

Apelând la compania noastră de transport internațional de persoane poți călători cu autocarul pe ruta Alba Iulia Germania și retur, beneficiind de condiții sigure și de standarde înalte de transport.

Fiecare autocar este dotat cu wifi pe care îl poți folosi gratuit și nelimitat pe toată durata călătoriei. Poți lua cu tine bagaje care pot avea până la 50 kg sau poți apela la serviciile noastre de coletărie pentru a trimite pachete. Ne-am gândit și la cei care rămân fără baterie la telefon, de aceea în autocarele noastre prizele nu lipsesc, și le poți folosi ca să îți încarci telefonul sau laptopul. Orice detaliu contează pentru a fi un client mulțumit la finele călătoriei, motiv pentru care îți oferim o masă caldă gratuită în Ungaria. Îți oferim consultanță telefonică sau online cu informațiile de care ai nevoie.

La Atlassib găsești bilete de autocar Alba Iulia Germania! Alba Iulia este un oraș încărcat de istorie, fiind un simbol al unității românilor. Este situată la o aruncătură de băț de cetatea dacică Apulum. În perioada Evului Mediu, orașul s-a numit în limba slavonă Balgrad, adică Cetatea Albă. De numele acestui oraș sunt legate mai multe evenimente istorice. Unul dintre acestea este legat de 1 noiembrie 1599, odată cu realizarea unirii politice a Transilvaniei cu Țara Românească de către Mihai Viteazu. Dar cel mai important eveniment este cu siguranță 1 decembrie 1918, înfăptuirea unirii Transilvaniei cu România, atunci când, s-a sărbătorit pentru prima dată Ziua Națională a României. În interiorul cetății pot fi vizitate Catedrala Romano – Catolică, Celula lui Horea, Cloșca și Crișan sau Muzeul Național al Unirii. 

Călătoria cu autocarul sau microbuzul pe ruta Alba Iulia Germania este plăcută și interesantă, deoarece pe parcursul acesteia poți admira peisajele locurilor prin care vei trece. Berlin, Dusseldorf, Munchen, Dortmund, Frankfurt, Stuttgart sunt doar câteva dintre principalele destinații din Germania spre care operează firma noastră. Dusseldorf renumit ca fiind un oraș universitar și un centru de artă și modă. În Dusseldorf sunt zeci de muzee și peste 100 de galerii de artă. Orașul găzduiește în fiecare an, în luna Iulie, cel mai mare târg de pe Rin, eveniment care atrage  anual aproximativ patru milioane de turiști.

Dacă dorești să călătorești pe ruta Alba Iulia Germania intră pe acest link și află care este cea mai aproapiată stație de îmbarcare.

 

 

STAȚII

ALBA IULIA – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!