Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

ALEXANDRIA – GERMANIA

Atlassib își dorește să îți transforme călătoria cu autocar Alexandria Germania într-o experiență plăcută dedicată transport persoane. Pe parcursul drumului te vei putea bucura și vei putea admira peisajele locațiilor prin care vei trece. 

Când alegi serviciile unei firme de transport persoane Alexandria Germania îți dorești să fie un autocar confortabil, astfel încât  să ai spațiu suficient pentru a sta comod în timpul deplasării. Nu plătești pentru bagaje de până la 50 kilograme, acestea fiind depuse într-un compartiment special amenajat. În plus îți vei putea lua cu tine în autocar o geantă de până la 5 kilograme cu lucruri necesare până la destinație. Vehiculele noastre sunt de ultimă generație, fiind dotate cu aer condiționat, priză pentru încărcat laptop sau telefon, conexiune gratuită și nelimitată la Wifi și servicii de coletărie.

Deoarece acest transport Alexandria Germania durează foarte mult timp și pentru că ne dorim să reveniți cu drag la serviciile noastre, îți oferim gratuit o masă caldă, odată ajunși în Ungaria. Poți să cumperi bilete autocar Alexandria Germania direct de pe website-ul nostru, plătești cu cardul și ai locul asigurat.

Alexandra este un oraș plin de istorie din județul Teleorman care surprinde prin arhitectura și frumusețea sa. În jurul acestui municipiu poți vedea numeroase obiective turistice cu o importanță istorică și religioasă foarte mare. Spre exemplu, Muzeul Național este un must-stop, întrucât aici se află exponate despre acest oraș care datează din epoca faraonică sau epoca elenistică când Alexandria și Egipt erau guvernate de dinastia Ptolemeilor și până la perioadele bizantine și islamice.

Hamburg, Dortmund, Dusseldorf sau Berlin sunt doar câteva dintre principalele destinații din Germania spre care poți ajunge dacă alegi să folosești autocar Alexandria Germania. Dacă Berlinul este orașul destinației tale, îți recomandăm câteva preparate specifice zonei pe care ar trebui să le încerci. Cârnații Currywurst sunt unul dintre cele mai apreciate mâncăruri de berlinezi, de aceea, pe fiecare stradă vei găsi un loc în care se servesc acești cârnați ieftin și rapid. Secretul gustului acestora este reprezentat de un amestec de ketchup, sos Worcestershire și praf curry. Produsul datează din anul 1949 când Herta Heuwer (proprietarul unui chioșc de mâncare din Berlinul de Vest) a turnat ingredientele pe care le-a obținut de la unii soldați britanici peste cârnați la grătar. În cazul vegetarienilor, aceștia pot încerca Spätzle, o specialitate șvăbească inițial din zona din jurul orașului Stuttgart, preluată între timp de întreaga bucătărie nemțescă. Spätzle sunt de fapt paste, servite cu „munți” de brânză pentru aromă și textură.

Dacă dorești să cumperi bilete autocar ruta Alexandria Germania intră aici iar daca vrei sa vezi lista agențiilor  pentru plecari Alexandria Germania intră aici

 

STAȚII

ALEXANDRIA – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!