Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

BABADAG – GERMANIA

Siguranța călătorilor noștri este pe primul loc, acesta poate fi și motivul pentru care existăm de 26 de ani pe piața transportului intern și internațional de persoane. Efectuăm curse regulate pentru plecari Babadag Germania și retur.

Autocarele și microbuzele noastre sunt moderne, fiabile și confortabile, fiind dotate cu climă, loc generos pentru bagaje, conexiune gratuită și nelimitată la wifi și prize dacă ai nevoie să îți încarci bateria la telefon.

Fiecare pasager poate transporta gratuit două bagaje de până la 50 kilograme, fiind depuse într-un compartiment special amenajat, în timp ce lucrurile necesare pe parcursul călătoriei le poți lua cu tine în autocar într-o geantă (cel mult 5 kilograme). În plus te sfătuim să apelezi cu încredrere și la serviciile noastre de coletărie, limita maximă a unui colet este de 20 kilograme. Pentru informații despre acest tip de serviciu, te rugăm să ne contactezi la (004) 0269 224.101.

Ne dorim să devenim partenerul strategic al tuturor celor care aleg să cumpere bilete autocar Babadag Germania, astfel încât să fim opțiunea ta când pleci în străinătate. Acesta este și unul dintre motivele pentru care vrem să îți oferim gratuit o masă caldă, odată ajunși în Ungaria.

Alege să folosești transport persoane Babadag Germania fie că este vorba de microbuz sau de autocar și vei putea admira frumusețea peisajelor din localitățile prin care vei trece. Spre exemplu, Babadag (orașul de plecare) este situat în sud-estul Podişului Babadag, în apropierea lacului omonim, în județul Tulcea. Rezervaţia naturală poiana Kiorum Tarla cu Saphora jaubertii, element pontic, Mausoleul lui Sari Saltik (secolul al XV-lea), Biserica armenească „Sfânta Născătoare” (secolul al XVII-lea) sunt doar câteva dintre obiectivele turistice pe care ți le recomandăm.

Apelează la transport persoane Babadag Germania fie dacă vrei să mergi la muncă, fie dacă vrei să îți planifici o vacanță în această țară. Vrem să îți prezentăm câteva curiozități despre Germania: la sfârșit de septembrie, început de octombrie are loc Oktoberfest, cel mai mare festival al berii; în Berlin se află cea mai mare gară din Europa; poți degusta din peste 1000 de tipuri de cârnați și 300 feluri de pâine și dacă ești pasionat de mașini, trebuie să știi că se află printre cei mai mari producători de automobile din lume.

Dacă dorești să cumperi bilet autocar plecari Babadag Germania intra aici iar daca vrei sa vezi lista agetiilor Atlassib intra aici

 

STAȚII

BABADAG- GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!