Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

CERNAVODA – GERMANIA

Standardele de siguranță și profesionalismul angajaților noștri ne recomandă ca fiind una dintre cele mai mari firme de transport din România. Îți mulțumim dacă ești unul dintre cei care a călătorit alături de noi în cei 26 de ani de există pe piața transportului intern și internațional. 

 

Unul dintre motivele pentru care ceilalți pasageri și-au cumpărat bilete autocar Cernavoda Germania a fost posibilitatea de a călători relaxați privind pe geam și admirând peisajele localităților prin care au trecut. Cernavodă este cunoscut ca fiind principala poartă de intrare în Dobrogea, locul unde există singura Centrală Nuclear – Electrică din România. De asemenea, Podul Regele Carol I, redenumit ulterior Podul Anghel Saligny, după numele proiectantului și executantului lucrării, este cunoscut ca fiind unul dintre principalele obiective turistice din Cernavoda. Podul a fost construit pentru asigurarea legăturii feroviare dintre București și Constanța, într-o perioadă în care calea ferată era echivalentul autostrăzilor din prezent. 

Îți punem la dispoziție mijloace de transport persoane Cernavoda Germania, dotate cu aer condiționat, loc spațios pentru bagaje, priză pentru încărcat telefonul sau laptopul și conexiune la internet pe care o poți folosi gratuit și nelimitat pe toată durata acestui transport Cernavoda Germania.  Fiecare pasager poate avea la cală două bagaje de până la 50 kilograme, iar în autocar mai poate lua un ghiozdan în limita a 5 kilograme (mâncare, apă, medicamente sau alte lucruri necesare). În plus poți apela oricând la serviciile noastre de coletărie, pentru informații contactează-ne la numărul de telefon  (004) 0269 224 101.

Majoritatea acestor plecari Cernavoda Germania au loc încă din perioada comunismului, când mergeau la muncă în Germania de Est. Și în prezent, Germania îi atrage pe români pentru joburile bine plătite, sistemul de sănătate bine pus la punct, educația de elită, stilul de viață nemțesc sau ordinea și disciplina din această țară. Într-un clasament de specialitate, șapte localități nemțești sunt incluse într-un top al orașelor cu un standard ridicat de viață: Munchen (locul 3), Dusseldorf (6), Frankfurt (7), Berlin (13), Hamburg (19),  Nuremberg (23) și Stuttgart (28).

Dacă îți dorești să îți cumperi bilete Cernavoda Germania intră aici iar dacă vrei sa vezi lista agenților Atlassib intră aici.  Pentru orice informație contactează-ne telefonic sau scrie-ne online.

 

STAȚII

CERNAVODA – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!