Transport persoane din Dorohoi catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT DOROHOI GERMANIA

Atlassib este una dintre acele firme transport Dorohoi Germania care îți oferă servicii la prețuri rezonabile. Ne-am început activitatea în urmă cu mai bine de 25 de ani, perioadă în care am încercat să ne perfecționăm și să avansăm, fiind printre firmele de top în preferințele călătorilor.

Putem fi și alegerea ta dacă trebuie să ajungi în Germania și ești în căutare de bilete autocar Dorohoi Germania. Călătorind cu acest mijloc de transport poți admira frumusețea peisajelor localităților prin care vei trece, de aceea vrem să îți prezentăm și câteva obiective turistice din Dorohoi. Acesta este un oraș din județul Botoșani care impresionează datorită așezării sale într-o zonă pitorească, cu dealuri și văi întinse, cu livezi și păduri de foioase, cu râuri și iazuri întinse, având o istorie medievală. Muzeul Memorial George Enescu este unul dintre obiectivele de interes turistic din Dorohoi, fiind de fapt, casa în care și-a petrecut o parte din viață marele muzician român.

Cursele de transport persoane Dorohoi Germania se realizează cu unele dintre cele mai moderne autocare și microbuze în condiții de maximă siguranță și confort. Fiecare dintre vehiculele noastre este dotat cu climă, conexiune la internet pe care o poți folosi gratuit și nelimitat pe tot parcursul călătoriei. Se admit gratuit transportul a două bagaje / persoană, în limita a 50 kilograme, dar și un bagaj de mână (cel mult 5 kilograme care să conțină alimente, medicamente, pe care îl poți lua în autocar) În plus, dacă ai nevoie să trimiți ceva rapid în străinătate poți apela și serviciile noastre de coletărie.

Știm cât de mult durează acest transport Dorohoi Germania, motiv pentru care vrem să îți oferim gratuit o masă caldă odată cu oprirea pe care o avem în Ungaria. Dortmund, Saarbruckend, Pforzheim, Hamburg, Berlin, Bremen, Freiburg sunt doar câteva dintre principalele destinații din Germania spre care operează firma noastră.

Germania reprezintă o republică federală parlamentară alcătuită din 16 state numite și landuri, a cărei industrie este una dintre cele mai dezvoltate din lume. De asemenea, Germania este unul dintre principalele state exportatoare și deține o poziție – cheie în Uniunea Europeană, menținând o multitudine de parteneriate strânse la nivel global.

Dacă dorești să cumperi bilet pentru plecari Dorohoi Germania intră aici iar dacă vrei să vezi lista agențiilor Atlassib intră aici.

 

STAȚII

DOROHOI – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!