Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

FAGARAS-GERMANIA

Călătoria cu autocarul este de multe ori mai ieftină decât avionul și mai rapidă decât trenul, de aceea mulți români care călătoresc în Germania, fie în interes de serviciu, fie pentru vacanță  apelează la acest mijloc de transport.

 

Alături de compania noastră poți călători spre cele mai importante destinații pe ruta de transport persoane Fagaras Germania. Vei trece prin cele mai importante orașe din Germania precum Berlin, Munchen, Dortmund, Frankfurt Stuttgart Saarbruckend, Pforzheim, Hamburg sau Bremen. Dacă te vei opri în Munchen merită să vizitezi Muzeul BMW, Palatul Nymphenburg, Gradina Engleza, Allianz Arena sau Peterskirche, cunoscută ca fiind cea mai veche biserica din Munchen.

Atlassib îți pune la dispoziție cele mai moderne autocare, dotate cu wifi, pe care îl poți folosi gratuit și nelimitat pe tot parcursul călătoriei si prize pentru incarcare telefon, tableta sau laptop si pe lângă asta îți oferim gratuit o masă caldă în Ungaria, unde vom face o scurtă oprire.

Îți oferim suficient loc pentru bagaje, putând transporta până la 50 kg. În plus poți trimite oricând colete pe ruta Fagaras Germania. 

Nici prețul biletelor nu ar trebui să fie o problemă, deoarece găsești bilete la prețuri promoționale, în anumite perioade ale anului și mai ales dacă le achiziționezi din timp. Iar în cazul în care ai nevoie de asistență, ne găsești fie telefonic sau online unde vei primi informații actualizate sau în timp real. Ne dorim sa fim pentru fiecare client un partener de încredere. 

Pe parcursul călătoriei pe ruta Fagaras Germania te vei putea bucura de peisajele localităților prin care vei trece. Pentru turiștii care viziteaza cetatea Făgărașului, aceasta este considerată ca fiind unul dintre cele mai importante obiective turistice din țara noastră. Cu o existență de aproximativ 600 de ani, aceasta a fost de-a lungul timpului atât cetate de apărare, cât și închisoare. În acest moment, cetatea Făgărașului este muzeu. Potrivit jurnaliștilor de la Hopper, este unul dintre cele mai frumoase castele din întreaga lume. Merită să îi treci pragul dacă ești în trecere prin Făgăraș.

Dacă dorești să călătorești pe ruta Fagaras Germania intră pe acest link pentru a cumpara biletul online.

 

  

 

 

STAȚII

FAGARAS – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!