Transport persoane din Falticeni catre Germania Italia Franta Belgia Olanda

TRANSPORT GERMANIA FALTICENI GERMANIA

Atlassib este una dintre cele mai importante firme transport persoane Falticeni Germania care pune la dispoziția turiștilor, persoanelor care merg la muncă sau în vacanță curse regulate din Fălticeni. Saarbruckend, Pforzheim, Hamburg, Berlin, Bremen, Freiburg sunt doar câteva dintre principalele destinații din Germania spre care operează firma noastră.

Cursele de transport persoane Falticeni Germania se realizează cu microbuze sau autocare moderne, în condiții de maximă siguranță și confort. Alegând să călătorești cu autocar Falticeni Germania vei putea lega prietenii cu ceilalți pasageri și vei putea fotografia frumusețea peisajelor localităților prin care vei trece. Muzeul Apelor din Fălticeni este unul dintre principalele obiective turistice, care dezvoltându-se treptat a ajuns o instituție unică în țară, datorită diversității abordărilor. Plimbându-te dintr-o sală în alta, vei descoperi viața din adâncul apelor din mări și oceane, dar și legăturile străvechi dintre acestea și omenire. Sunt 13 bazine, 7 cu pești idigeni (crap, caras, știucă, ten sau roșioară) aduși din iazul Fălticenilor, alături de pești exotici cum este carasul auriu (cel mai vechi pește de acvariu, numit și voalul miresei)

Dacă în următoarea perioadă trebuie să pleci la muncă în străinătate și ai nevoie de bilete autocar Falticeni Germania apelează cu încredere la serviciile noastre. Avem printre cele mai moderne vehicule, dotate cu aer condiționat, conexiune gratuită și nelimitată la internet, pe toată durata călătoriei și spațiu generos pentru bagaje (două geamantane / persoană în limita a 50 kilograme) În plus poți apela oricând la serviciile noastre de coletărie și pentru orice detaliu în această privință nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon (004) 0269 224 101.

Ne dorim să fim oricând alegerea ta când îți planifici aceste plecari Falticeni Germania, motiv pentru care vrem să îți facem un mic cadou din partea noastră. Mai exact, vrem să îți oferim o masă caldă gratuită în Ungaria, unde vom face un popas. 

Dacă urmează să călătorești în următoarea perioadă în Germania și ești un mare fan al berii trebuie să știi că în Bavaria (un land federal, situat în partea de sud-est a Germaniei), berea este considerată aliment. De asemenea, la sfârșit de septembrie, început de octombrie, timp de două săptămâni, în Munich are loc cel mai mare festival al verii, Oktoberfest.

Dacă ai nevoie de  bilete Falticeni Germania intră aici, iar dacă vrei să vezi lista agențiilor Atlassib intră aici.

 

STAȚII

FALTICENI – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!