Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

GALATI – GERMANIA

Atlassib este compania care îți asigură un serviciu de transport persoane Galati Germania de bună calitate. Compania este pe piață încă din anul 1993 și pe lângă serviciile de transport persoane aceasta mai oferă și servicii de coletărie. Plecarea din Galati se face în mod constant. Galati este un oraș frumos și important din țara noastră.  Acest oraș este unul dintre cele mai mari centre economice din Romania și are o istorie încărcată din cauza faptului că este plasat pe Dunăre.
 

Plecarea pe ruta Galati Germania se desfășoară în mod constant iar biletul de autocar îl poți cumpăra chiar în ziua plecării. Șoferii autocarului sunt atent pregătiți astfel încât întreagă cursă să se desfășoare cât mai bine.

Pe cursa Galati Germania vei avea acces la orașe importante precum Munchen, Dortmund, Frankfurt sau Stuttgart. Galați este un oraș cunoscut pentru că a fost singurul oraș din țară în care în anul 1876 funcționa o bursă dar și orașul în care se construiau nave maritime. Germania este o țară frumoasă și dezvoltată din punct de vedere economic. Aici vei putea avea parte de cele mai interesante obiective turistice dar și de siguranță financiară. În Germania are loc cel mai mare festival al berii, Oktoberfest care durează doua săptămâni, de la finalul lunii septembrie și până în luna octombrie. Tot din Germania vine și tradiția bradului de Crăciun.

Autocarele Atlassib efectuează curse Galati Germania în care vei avea parte de unele dintre cele mai sigure condiții de transport. Toate autocarele au parte de scaune confortabile și spațioase astfel încât toți călătorii să se poată bucura de călătorie, loc spațios la bagaje astfel încât fiecare călător să poată transporta un bagaj de 50 kg, asistență telefonică sau online atunci când ai nevoie de asta, bilete la prețuri promoționale și posibilitatea de a trimite sau de a primi colete din străinătate.

Atlassib este compania care te poate ajută să ai parte de un transport sigur și confortabil. Cu ajutorul companiei noastre vei avea parte de plecări zilnice Galati Germania.

 

STAȚII

GALATI – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!