Transport din Romania catre Germania Italia Belgia Olanda Spania

GIURGIU  GERMANIA

Atlassib se află în top firme de transport persoane, având o experiență de peste 26 ani în acest domeniu. Compania noastră efectuează curse regulate de autocar ruta Giurgiu Germania și retur. Sunt câteva locuri pe care nu trebuie să le ocolești dacă ajungi în orașul Giurgiu. Spre exemplu, poți asculta povești de odinioară la Conacul Drugănescu și te poți relaxa în Pădurea Manafu. Legat de numele orașului Giurgiu există și o legendă din perioada în care turcii cucereau meleagurile de pe malul stâng al Dunării și luau prizioneri pentru Imperiul Otoman. Iar un cioban pe nume San Giorgio care și-a dus oile la păscut în lunca Dunării ar fi eliberat mai multe grupuri de ostatici. 

Ne dorim să transformăm distanța pe care o parcugi până la destinație într-o experiență inedită. Acesta este și motivul pentru care autocarele și microbuzele noastre sunt dotate la unele dintre cele mai înalte standarde. Vei putea transporta două bagaje/persoană, de până la 50 de kilograme, care vor fi depuse în compartimentul de bagaje sau în remorca autocarului. De asemenea, îți vei putea lua cu tine în autocar un bagaj de mână, în limita a 5 kilograme (conținând alimente, medicamente sau lucruri strict necesare călătoriei). În plus fiecare dintre vehiculele noastre este dotat cu conexiune la Wifi, pe care fi poate folosit gratuit și nelimitat pe tot parcursul călătoriei. 

În situația în care ai nevoie să trimiți ceva urgent apelează cu încredere la serviciile noastre de coletărie. Pe parcursul călătoriei vom face un popas în Ungaria, unde vei beneficia de o masă caldă din partea companiei noastre. 

Dortmund, Saarbruckend, Pforzheim, Hamburg, Berlin sau Dusseldorf sunt doar câteva dintre principalele destinații din Germania spre care oferează firma noastră. Dusseldorf este considerat un oraș metropolitan plin de viață, fiind situat pe cursul unuia dintre cele mai lungi fluvii din Europa, Rinul. Dusseldorf este de asemenea, un oraș universitar și un centru de artă și  modă. Dusseldorf are zeci de muzee și peste 100 de galerii de artă, dintre acestea amintim de colecția de artă Renania de Nord-Westfalia.

Dacă dorești să cumperi bilet pentru plecari Giurgiu Germania intră aici iar dacă vrei să vezi lista agențiilor Atlassib intră aici. Pentru orice informație nu ezita să ne contactezi telefonic sau online.

 

STAȚII

GIURGIU – GERMANIA

VEZI TOATE STAȚIILE!